Acı Kaybımız...

Göktürk'teki komşularımızdan Başaran Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 10 kişi uçak kazasında hayatını kaybetti

11 Mart 2018 Pazar 22:23
1599 Okunma
Acı Kaybımız...

Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye gelen özel jet, İran’da düştü. Uçakta 11 kişinin olduğu öğrenildi. Uçağın kaptan pilotun Beril Gebeş, ikinci pilotunun Melike Kuvvet, yolcuların Hüseyin Başaran’ın kızı 28 yaşındaki Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi.

Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Hakan Tekin uçakta 3'ü mürettebat 8'i yolcu 11 kişinin bulunduğunu doğruladı. Tekin, uçağın düştüğü yerin tespit edildiğini ve ekiplerin kaza bölgesine ulaşmaya çalıştığını söyledi. Hakan Tekin uçağın neden düştüğüne yönelik şu anda herhangi bir bilgi bulunmadığını ifade etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İran hava sahasında TC-TRB kuyruk numaralı Türk jetinin düştüğüne dair bilgileri teyit etti.

Göktürk Dergisi olarak hepimizi tarifsiz bir acıya boğan bu elim ve zamansız kazada kaybettğimiz komşularımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.03.2018 22:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24