Abdülbaki Kömür’den muhteşem ezgi ziyafeti

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen Ezgi Günleri konserleri birbirinden değerli sanatçılarla devam ediyor.

14 Mayıs 2022 Cumartesi 10:24
556 Okunma
Abdülbaki Kömür’den muhteşem ezgi ziyafeti

Aralık ayı boyunca her cuma akşamı Eyüpsultan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen Ezgi Günleri’nin bu haftaki konuğu, yaptığı bestelerle, seslendirdiği ezgilerle müzik sevenlerin gönlüne taht kurmuş Abdülbaki Kömür oldu.

Söz ve besteleriyle bugüne kadar 87 albüme katkı sağlayan sanatçı, gecede seslendirdiği ezgiler ve şiirlerle salonda bulunan konuklara duygu dolu anlar yaşatırken unutamayacakları bir ezgi ziyafeti çekti.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen konserde sanatseverler, bir döneme damgasını vurmuş olan Kömür’ün sevilen ezgilerini hep bir ağızdan söylediler.

Konserde, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Yıldız, Abdülbaki Kömür’e, Başkan Deniz Köken’in teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.

Ezgi Günleri’nde son olarak Taner Yüncüoğlu 31 Aralık Cuma günü saat 20:00'da sahne alarak sevenleriyle buluşacak.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 14.05.2022 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24