VIA ARTE HOME YENİ DENEYİMLER YAŞAMAK YAŞATMAK İÇİN GÖKTÜRK’TE

2016 yılından beri mekan tasarım ve uygulama projeleriyle sanatı yaşam alanları ile entegre eden Via Arte Home, 2020 yılında tasarladıkları ve ürettikleri mobilyaları sergilemek için Showroomunu Göktürk’te açtı.

17 Haziran 2020 Çarşamba 13:16
3964 Okunma
VIA ARTE HOME YENİ DENEYİMLER YAŞAMAK YAŞATMAK İÇİN GÖKTÜRK’TE

Hayata geçirdikleri markalı konut, turizm işletmesi, çok amaçlı sosyal mekan ve sağlık yapısını özgün bakış açısıyla insan odaklı, efektif ve öznelleştirerek tasarlayan Via Arte Home İç Mimar Evrim Erdal ve Cihan Güneş ortaklığıyla faaliyetlerine 2016 yılında başladı. Bugüne kadar gerçekleştirilen projelerde planlamadan tasarım aşamasına dünyadaki tasarım trendlerini de takip ederek kendilerini güncel tutarak faaliyetlerine devam etti. Via Arte Home; üretim ve tasarımlarını gerçekleştirdikleri mobilyaları sergilemek için 2020 yılında Göktürk’te showroomunu açtı.

Sıra dışı bir yaklaşım getimenin profesyonel bir ekibin uyum içinde çalışmasıyla gerçekleştiğine inanan Via Arte Home, yurt içi ve yurt dışında elde ettikleri başarılar sonucunda aldıkları ödülleri;

alanında uzman bir kadroyla hizmet vermelerinin doğal bir sonucu olarak görüyorlar.

Via Arte Home kurucularının ortak mesajı ise

Bugün itibarıyla başlangıçta belirlediğimiz hedeflerimize ulaşmış ve hatta çok daha ilerisine geçmiş olmaktan kıvanç duyuyoruz. Şimdi sıra, geleceğin tasarımlarını oluşturmakta ve uzmanlıktan aldığımız gücü yeni projelere yansıtmakta.

Yeni deneyimler yaşamak ve yaşatmak için… “ şeklinde.

Via Arte Home Göktürk

Adres: Çeşmebaşı Caddesi No:25/B Göktürk – Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 322 87 35 – 0533 678 09 24

Instagram: viaartehome

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 17.06.2020 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.