Türkiye bu olayı konuşuyor: "Hiçbir kuvvet bana çocuğun gelinlikle fotoğrafını çektiremez"

Düğün fotoğrafçısı Onur Albayrak'ın 'çocuk gelin' istismarına tepki gösterip damadın burnunu kırdığı şeklindeki habere ilişkin Albayrak'tan açıklama geldi.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 13:07
679 Okunma
Türkiye bu olayı konuşuyor: "Hiçbir kuvvet bana çocuğun gelinlikle fotoğrafını çektiremez"

 

Sosyal medyada yer alan habere göre Malatya'da düğün fotoğrafçılığı yapan Onur Albayrak ,bir düğün için fotoğraf çekimine gittiğinde yaşı küçük görünen geline kaç yaşında olduğunu sordu. Habere göre “15” cevabını alınca “çocuk gelin fotoğrafı çekemem” diyerek duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine 'damat', anlaşmayı bozduğu gerekçesiyle fotoğrafçı Albayrak ile tartıştı. Israrla çekimin yapılmasını isteyen 'damat' ile fotoğrafçı arasında yaşanan yaşanan kavgada 'damadın' burnu kırıldı.


 


 


Albayrak'ın yaptığı açıklama şu şekilde:

"ÇOCUKLARIN SAÇINA DUVAK TAKILMAZ"

"İki gündür bu haberi görüp gerek arayan gerek mesaj yazan tüm dostlara teşekkürler. Evet maalesef durum bu keşke yaşanmasaydı ama yaşandı bir daha olsa gene çekmiyorum dermiyim evet derim. Kimse kusura bakmasın çocuk gelin de çocuk istismarıdır benim gözümde ve hiçbir kuvvet bana o çocuğun gelinlikle fotoğrafını çektiremez çocukların saçına duvak takılmaz kır çiçekleri ile süslenmiş taçlar takılır ancak saygılarımla"


 

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24