Remzi Aydın'dan Göktürk'e Hastane Müjdesi

Eyüpsultan Belediyesi Başkanı Remzi Aydın Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner'e Göktürk'e yapılacak hastane ile ilgili açıklamalarda bulundu.

09 Ekim 2018 Salı 10:33
931 Okunma
Remzi Aydın'dan Göktürk'e Hastane Müjdesi

Eyüpsultan Belediyesi Başkanı Remzi Aydın Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner'e Göktürk'e yapılacak hastane ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, hastane yerinin belirlenmek üzere olduğunu ve temelinin birkaç ay içerisinde atılmasını beklediklerini söyledi.

GÖKTÜRK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ'NE EK BİNA

Başkan Aydın, Göktürk Aile Sağlığı Merkezi'nin hemen yanına ek bina yapılacağını söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti;

Sağlık Müdürlüğümüz ile sürekli temas halindeyiz. Gelişmeleri bizde takip ediyoruz. Göktürk Aile Sağlığı Merkezi'nin hemen yanına ek bina yapılacak. Sağlık Müdürümüz ile konuyu görüştüm. Önümüzdeki günlerde başlayacak ve çok kısa bir sürede bitirilecek.

Dolayısıyla 1-2 ay içerisinde Göktürk Aile Sağlığı Merkezi'ne ek bina ve ilave doktor gelecek. Bu sene 3 tane doktor ise aile hekimi olarak hizmet verecek.”

BAŞKAN AYDIN: KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Başkan Aydın, geçtiğimiz günlerde Göktürk'e yapılması planlanan devlet hastanesiyle ilgili Sağlık Bakanı yardımcısıyla görüştüğünü söyleyerek şu ifadeleri kullandı;

Göktürk'te büyük bir devlet hastanesi projesi var ve yeri belirlenmek üzere. Umarım projesi çizildikten 2-3 ay sonra temeli atılır. Sağlık Bakanlığı'nın hastaneyle ilgili ödeneği hazır. İnşallah hastanenin ilk kazması önümüzdeki günlerde vurulacak.

Müjdesini şimdiden vermek istiyorum. Konuyu yakından takip ediyorum. Tabi imar ve planla ilgili çıkan teknik sorunlar aşılmaya çalışılıyor. Sürekli iletişim halindeyiz ve durmuyoruz. Özellikle bu konuyu yakından takip ettiğimi ifade etmek isterim.”

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.10.2018 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24