Lezzetin Aslı Göktürk'te

Aslı Börek Göktürk Şubesi'nin kurucusu Orçun Bilgin bize Aslı Börek Göktürk'ü anlattı.

15 Ocak 2019 Salı 13:51
1358 Okunma
Lezzetin Aslı Göktürk'te

Merhaba ben Orçun Bilgin Aslı Börek Göktürk şubesi kurucusuyum.

Türk mutfağının çeşitliliği ve lezzetlerinden hiç birimiz vazgeçemiyoruz. Bu lezzetleri başkalarına sunmak, onların aldığı keyfi görmek benim için bir mutluluk. Bende bu mutluluğu yaşamak, gıda sektöründe bir şeyler yapmak istiyordum. Aslı Börekle tanıştım ve 10 yıl önce Göktürk'te Aslı Börek'i kurduk. Ailecek işlettiğimiz bir yer burası, zaten annemiz işin mutfağında her şeyle özenle ilgileniyor. Bir de aile olduğumuz ekibimiz var böyle olunca da 10 yıldır Göktürk’te misafirlerimizle bir araya geliyoruz.

Şu an gıda sektöründe bir çok başarılı marka yer alıyor, bunun yanında artık Türki­ye’de yabancı markalar da var. Bunlar güzel gelişmeler açıkcası bilmediğimiz, tatmadığı­mız lezzetleri bile öğreniyoruz artık. Bir de sektörün eğitim kısmı var tabii günümüzde üniversitelerde çok başarılı bölümler açıldı bunu yanı sıra kurslar, workshoplar yer aldı. Teknoloji her alanda yer alıyor artık. Gıda sektöründe de yerini aldı; bilgili, başarılı bir jenarasyonun yetişiyor olması bizi daha da ileriye götürecektir.

Bugüne kadar başarılı bir yolda yürüdüğümüzü düşünüyoruz ancak bu sonu olan bir yol değil. Her gün daha da fazlası için neler yapmalıyız diyoruz. Klasiktir aslında “Müşteri memenuniyeti en önemlisi” denir ama gerçekten gıda sektörü için bunun en iyi tanım olduğunu düşünüyorum. Çünkü misafirlerimizle birebir kalıyoruz o tadı, servisi beğenmediğiyle geri kazanımı olmuyor. Bizim işimiz biraz daha kişisel zevklerle ilerliyor, her misafirimize aynı özenle gidiyoruz. 10 yıldır bu işte inandığımız şey artık ilkemizde diyebiliriz kendi mutfağımızda yemediğimiz, sevmediğimiz bir ürünü başka birine sunamazsın diyoruz. Burdan yola çıkarak her gün aynı lezzetleri yakalamak için özenle çalışıyoruz.

Göktürk gelişim halinde olan ve sürekli nüfus artışı yaşayan bir semt; öncelikle ulaşamadığımız misafirlerimiz olduğunu düşünüyoruz ve kendimizi onlara tanıtmak istiyoruz. Bunun için yeni reklam kampanyalarına başladık bile. Bunun yanı sıra önümüzdeki dönemlerde sosyal medyaya ağırlık vermek istiyoruz, lezzetlerimizi anlatacak yeni fotoğraf çekimlerine başlıyoruz. Ve son olarak misafirlerimizin ihtiyacını karşılayacak yeni kampanya süreçlerimiz olacak.

Göktürk'te 10. yılımızda sizlere en iyisini ve en lezzetlisini sunmak için bekliyoruz.

Aslı Börek Göktürk

Adres: Belediye Caddesi Silverhouse No:25/2 Göktürk - Eyüpsultan / İstanbul

Telefon: 0212 322 02 02

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.01.2019 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.