İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihi belli oldu

29 Ekim tarihinde açılışı yapılan ancak taşınması önce 31 Aralık tarihine daha sonra 3 Mart'a ertelenen İstanbul Havalimanı için yeni taşınma tarihinin Nisan ayı olduğu açıklandı

19 Şubat 2019 Salı 10:03
748 Okunma
İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihi belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim 2018’de resmi açılışı yapılan İstanbul Havalimanı’nda açılış tarihi ikinci kez ertelenmişti. 29 Ekim’de açılışı yapılan ancak operasyonların küçük ölçekle devam ettiği İstanbul Havalimanı’nda ilk erteleme 31 Aralık tarihine, ikinci erteleme ise 3 Mart tarihine ötelenmişti.

2-7 NİSAN TARİHLERİNDE

AirportHaber bir süre önce, 3 Mart’taki taşınma tarihinin bir kez daha ertelendiğini ancak yeni tarihin Nisan ayı içerisinde olacağını, henüz kesin tarihin açıklanmadığını duyurmuştu.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Havalimanı’na taşınma için üzerinde konuşulan iki tarih var.  2 Nisan veya 7 Nisan. Ancak henüz bu tarihlerin birinde uzlaşılabilinmiş değil.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24