Huzurun Adresi: Kemerburgaz Kent Ormanı

Sevdikleriniz ile harika vakit geçirebileceğiniz doğal ve kocaman bir alan.

28 Aralık 2020 Pazartesi 17:42
2276 Okunma
Huzurun Adresi: Kemerburgaz Kent Ormanı

Kemerburgaz Kent Ormanı; spor alanlarıyla, kafe ve restoranlarıyla, çocuk oyun alanlarıyla, yürüyüş parkurlarıyla çocuklara ve tüm ailelere yönelik etkinlik ve festival alanlarıyla tüm İstanbulların 365 gün ailece vakit geçirebileceği, kültür, sanat, spor ve eğlencenin buluşma noktası…


Ormanın eşsiz güzellikleri arasında hem bisiklet hem de koşu parkurları bulunuyor.


26 Ekim 2019’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Kemerburgaz Kent Ormanı, Boğaziçi Yönetim AŞ tarafından işletiliyor.


İstanbul’da yer alan Kemerburgaz Kent Orman içinde bulunan Double board ve raketlerin reklam çalışmalarını sağlayan ve bu alanların reklamlarını yöneten Göktürk Dergisi’dir.


Yeşile ve oksijene doymak istiyorum derseniz İstanbul Avrupa Yakasında ilk durağınız Kemerburgaz Kent Ormanı olabilir. İçinde sayamayacağınız kadar çok bitki çeşidine ev sahipliği yapan bu iki yerde huzurlu doğa yürüyüşleri yapabilir, doğa fotoğrafları çekebilirsiniz.

Adres: Göktürk Merkez, Pirinççi Köyü Kemerburgaz Yolu, 34077 Eyüpsultan/İstanbul

Boğaziçi Yönetim AŞ https://www.bogaziciyonetim.istanbul/ 

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 28.12.2020 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.