Her Kitap Bağışı Lösemili Çocuklara Umut Veriyor!

23 Aralık 2021 Perşembe 16:39
1166 Okunma
Her Kitap Bağışı Lösemili Çocuklara Umut Veriyor!

Biltes Koleji, yazar Metin Hara ile lösemili çocuklar için iş birliği yapıyor. Biltes Koleji’ndeki velilerin desteğiyle düzenlenen imza günü 17 Ocak Saat 16.00’da Biltes Koleji Göktürk kampüsünde gerçekleştirilecek.

Düzenleyecekleri imza ve tanışma günü lösemili çocuklar için umut olacak.

Biltes Koleji kurucusu Can Uysal, lösemili çocuklar için Metin Hara’ya ait 500 kitabı satın alarak bağış yaptı

Lösemili çocuklar için her kitap bir bağışkampanyasına sizler de destek vererek ailemizin bir parçası olmaya ne dersiniz?

Biltes Koleji, Metin Hara kitaplarını satışa çıkararak, satın alınan kitaplar için imza ve tanışma günü düzenleyecektir.

Biltes Koleji, “her çocuğun bir umuda ihtiyacı var” bakış açısıyla yola çıktı ve kendisi gibi Göktürk civarındaki tüm okulları kampanyaya kazandırarak yola devam edecektir.

FARKINDALIK, EĞİTİM ve ÖĞRETİMLE BAŞLAR

Biltes Koleji olarak, öğrencilerin aileleriyle birlikte ülkenin dört bir yanındaki çocuklar için, kitap bağışı kampanyaları yürüttüklerini anlatan Can Uysal , "Her çocuğun umudunu bir kitapla yeşertmek ve çocukları okumaya teşvik etmek, Biltes Ailesi’nin asıl amacıdır. Çocuklar için toplanan bağışlar, onları desteklemek anlamında çok önemlidir. Bu dönemde yoğun bir şekilde kamuoyunu bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak için saha çalışmalarımızı arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Can Uysal “önceliğimiz, sağlıklı ve eğitimli çocuklar yetiştirmektir." ifadesini de kullandı.

Biltes Koleji Göktürk Kampüsü İletişim

Tel: 0212 612 12 12

Adres: Göktürk Merkez Mh, Belediye Cd. No:15, 34077 Eyüpsultan/İstanbul

Instagram: @bilteskoleji

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 24.12.2021 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.