Güvenilir ve uzman kadrosuyla, Mono Tıp Merkezi

Sağlık sektöründe yeniliklerin öncüsü Mono Tıp Merkezi...

22 Ekim 2021 Cuma 11:32
1522 Okunma
Güvenilir ve uzman kadrosuyla, Mono Tıp Merkezi

Mono Tıp Merkezi 2017 yılında Göktürk’te faaliyete geçen bir sağlık kuruluşudurç Hizmet alanları, yeri ve konumu itibariyle Sağlık Turizmine yönelik çalışmalarının yoğunluğu sebebiyle; ilgili branşlar başta olmak üzere 16 Branş ve Birimleriyle hizmet vermekte.



Güvenilir,  ve uzman kadromuzla..

 

Mono Tıp Merkezi; Göktürk ve çevresinde en geniş alana sahip, branşları dahilinde donanımlı ameliyathane ortamına sahip, sağlık turizm belgesi ile saç ekim ruhsatı olan, Özel sigorta anlaşmalarının yanı sıra sgk anlaşmalı, 7/24 Acil hizmeti veren bir sağlık kuruluşudur. Mono Tıp Merkezi; sağlık gibi son derece önem ve özen gerektiren, sektörde yenilikçi, çağdaş hasta haklarını bilerek ve gözeterek, kaliteden ödün vermeden hastalara bu çerçeveden teknolojinin, bilimin bütün imkanlarını kullanarak, uzman bir kadro ile hizmet vermeyi amaçlamaktadır.




Mono Tıp Merkezi

Adres: Göktürk Merkez, Mono Binası, Açelya Sk. 2/A, 34077 Eyüp/İstanbul
Telefon: 0542 571 29 07
Mail: [email protected]
İnstagram: monocerrahihastanesi
Web: www.monotipgokturk.com/

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.10.2021 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.