Güçlü Kadınlarımızın Kuvvet Birlikteliği

Göktürk’te yıllardır biri çocuk workshopları ve doğum günlerinde vazgeçilmez mekân haline gelen Atölye Krem Karamel’in kadın girişimcisi Didem Doğru, diğeri pastalarının ve tatlılarının lezzeti ile özel günlerimizin vazgeçilmezi olan Pöti’nin Atölyesi’in kadın girişimcisi Duygu Seber

02 Ağustos 2018 Perşembe 12:40
1307 Okunma
Güçlü Kadınlarımızın Kuvvet Birlikteliği

Göktürk’te yıllardır biri çocuk workshopları ve doğum günlerinde vazgeçilmez mekân haline gelen Atölye Krem Karamel’in kadın girişimcisi Didem Doğru, diğeri pastalarının ve tatlılarının lezzeti ile özel günlerimizin vazgeçilmezi olan Pöti’nin Atölyesi’in kadın girişimcisi Duygu Seber, Haziran 2018’den itibaren tecrübe ve enerjilerini aynı çatı altında birleştirmeye karar verdi.

Pöti Krem Karamel 2

Krem Karamel’in mekânında bir araya gelen bu iki harika kadının, sizlere daha iyi ve daha geniş bir hizmet sunabilmek için attıkları bu adımda, Pöti Krem Karamel olarak sizlerin desteği ile daha da güçlenerek yollarına devam edeceklerdir.

Pöti Krem Karamel Etkinlik

Bu yeni oluşum sayesinde, Pöti Krem Karamel, siz değerli misafirlerine; catering, butik pastacılık, doğum günü, baby shower, hastane odası, nişan, düğün ve çeşitli organizasyonlarınızda ve workshop çalışmaları ile sizlere en iyi şekilde hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Duygu Seber/Didem Doğru

PÖTİ KREM KARAMEL

İstanbul Caddesi, Country Life Residance

A 181, 34077 Göktürk, Eyüp-İSTANBUL

0212 322 4434

0538 314 17 17

Instagram : potininatolyesi

Instagram : atolyekremkaramel

Facebook : potininatolyesi

Facebook : Atölye Krem Karamel

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 02.08.2018 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.