Göktürk Kahvaltı Evi Hizmete Açıldı

Türkiye’nin dört bir yanından getirdiği organik ve lezzetli ürünlerle misafirlerinin karşısına çıkan Göktürk Kahvaltı Evi, 19 Ocak Pazar günü hizmete açıldı.

21 Ocak 2020 Salı 11:09
2617 Okunma
Göktürk Kahvaltı Evi Hizmete Açıldı

Güler yüzlü çalışanları, narin ve sıcak tasarımıyla kahvaltı severlerin uğrak noktası olma yolunda ilerleyen Göktürk Kahvaltı Evi, günün koşuşturmacasına başlamadan önce, muhabbetinizi pekiştirerek ruhunuzu dinlendiriyor.

Ürün yelpazesindeki çeşitlilikle dikkat çeken kahvaltı evi, kullandığı organik ürünlerle sizlerin ve çocuklarınızın sağlığına azami derecede özen gösteriyor. Türkiye’nin dört bir yanından getirdiği ürünlerle misafirlerine adeta bir lezzet şöleni sunan kahvaltı salonunda, İzmir Bergama’dan gelen zeytinyağını, Tunceli’den gelen balı, Erzincan Tulum peynirini, tereyağını, manda kaymağını, ev yapımı reçelleri, kızartma çeşitlerini ve daha birçok lezzetli ürünü bulmanız mümkün.

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Nazlı Sokak, Country Life Çarşı, No: 78/79, Göktürk/ Eyüpsultan/ İstanbul

Instagram: gokturkkahvaltievi

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.01.2020 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.