Göktürk Dergisi Spor Editörü Zumba Eğitmeni Elifnur Bayraktar

Eyüpsultan Belediyesi çatısı altında faaliyet gösteren tek Zumba Eğitmeni

02 Ekim 2018 Salı 17:26
1502 Okunma
Göktürk Dergisi Spor Editörü Zumba Eğitmeni Elifnur Bayraktar

Makedonya göçmeni İstanbul doğumlu, 20 yaşında istanbul bilgi üniversitesi Grafik Tasarım öğrencisiyim Spor 10 yıldır hayatımda olup fitness, voleybol, yüzme, pilates, zumba dalları ile ilgilendim. Türkiye ZES’i Didem Zeybek'den aldığım Zumba Eğitmeni sertifikamla 4 yıldır Zumba ve 2 yıldır pilates eğitmenliği yapıyorum .Spor yapmayı seviyorum. Spor ile dansa olan yeteneğimi birleştiren Zumbayla tanıştım ve hayatıma bir dönüm noktası olarak girdi. Zumba ( Fitness-dans egzersizi) kısaca hayatımızda yaşadığımız stresleri bir kenara atıp enerjimizi dışarıya çıkarıp eğlendirmekle kalmıyor , cardio ağırlıklı hareketleriyle yağ yakımını en iyi sağlayan egzersizlerden biri oluyor.

Kilo vermek , stres atmak , spor yapıp sağlıklı yaşamak isteyen her insanın tercih edebileceği güzellik ve kolaylıktadır .Ve her şeyden önce müzik ve kareografileriyle farklılığını yaratıp popülerliğini gündemde tutmaktadır. Zumba derslerimi 2 yıldır Göktürk Kültür Merkezi ve bazı özel salonlarda vermekteyim . Eyüpsultan Belediyesi çatısı altında tek Zumba Eğitmeni ve tek Zumba dersi verilen salon olarak Göktürk Kültür Merkezi'nde devam etmekteyiz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.10.2018 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24