Göktürk Dergisi, Biltes Koleji ve Liv Hospital ile birlikte "Meme Kanseri İçin Farkındalık" etkinliği gerçekleşti!

Meme kanserine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için Göktürk Kültür Merkezi'nde Göktürklü kadınlarla bugün saat 15:00'te buluştuk!

27 Ekim 2021 Çarşamba 17:09
1561 Okunma
Göktürk Dergisi, Biltes Koleji ve Liv Hospital ile birlikte "Meme Kanseri İçin Farkındalık" etkinliği gerçekleşti!

Göktürk Dergisi tarafından Biltes Koleji ve Liv Hospital işbirliğiyle Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Göktürk Kültür Merkezi'nde düzenlenmiş olan etkinliğimiz için bugün bir araya geldik!

Bugün gerçekleşmiş olan etkinlikte Liv Hospital Vadistanbul doktorlarından Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Çiğdem Usul Afşar meme kanseri hakkında söyleşi yaptı.

Etkinlikte "Mecburiyetsiz" kitabının yazarı Demet Işıl Yılmaz da çok keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Tüm kadınlarımızın ücretsiz katılım sağladığı etkinlikte Annelere 40 yaş üstü mamografi ve meme muayenesi hediye edildi.

Biltes Koleji Begüm Şenbağ'a, Demet Işıl Yılmaz, a Liv Hospital Vadistanbul Doktoru Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Çiğdem Usul Afşar' a ve ekibine, bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.10.2021 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.