GÖKTÜRK BAHAR FESTİVALİNDE ÇOŞTU

Göktürk Dergisi ve Arcadium Life Carşı yönetim ekibinin organize ettiği Göktürk Bahar Festivali çoşkuyla kutlandı

02 Mayıs 2019 Perşembe 15:31
20630 Okunma
GÖKTÜRK BAHAR FESTİVALİNDE ÇOŞTU

Ümit Öner ile Göktürk Dergisi ve Arcadium Life Çarşı Yönetimi’nin ortak olarak organize ettikleri, Göktürk Annelerinin de desteklediği Göktürk Bahar Festivali 30 Nisan Salı günü Göktürk Arcadium Life Çarşı’da büyük bir çoşku ile gerçekleşti.

Baharın gelişini kutlayan Göktürklüler öğlen 12:00’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar birbirinden farklı etkinliklerle eğlendiler.

60 adet alışveriş stand’ının yer aldığı festivalde misafirler birbirinden farklı ürünleri inceleyerek alışveriş yaptı.

Göktürk Dergisi’nin gerçekleştirdiği birbirinden farklı festivaller arasında 13.sü olan Arcadium Life bahar festivaline yaklaşık 5000 kişi katıldı.

Festivalin sunuculuğunu Nilay Dorsa üstlenirken, Pop müzik sanatçısı Özgün Göktürklülere konser vererek eğlenceli dakikalar yaşattı.

Konuk sanatçı olarak Faruk Emre ve Can Uyan’ın da sahne aldığı festivalde DJ Cengiz Güzel, dansçı kızlar ve XL bando ekibi de tüm gün boyunca Showlarını sergiledi.

Festival sonunda organizasyonun ev sahipleri Göktürk Dergisi ile Ümit Öner Medya’nın imtiyaz sahibi Ümit Öner ve Arcadium Life Çarşı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kavcı tüm

Göktürklülere seslenerek festivale olan yoğun ilgilerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.05.2019 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.