Elizi Altın Takılar ve Mücevherler ! Üreticiden Satış!

Günümüzde pek çok farklı firma takı ve mücevher imalatı yapıyor. Ancak şimdiye kadar Elizi Kuyumculuk firmasının yapmış olduğu kalitede ürün imalatı olmadığını belirtmek isteriz. Birbirinden ayrıcalıklı özellikleri ile müşterilerini kendine hayran bırakan firma, 1999 yılında kurulmuştur. Günümüzde ise İstanbul ve Trabzon illerinde imalathaneleri bulunuyor.

26 Mart 2021 Cuma 08:52
1964 Okunma
Elizi Altın Takılar ve Mücevherler ! Üreticiden Satış!

Bu bölgelerde Trabzon hasırından ve altından takı üretimleri gerçekleştiriliyor. Üretim aşaması tamamlanan ürünler de hem online platformda hem de belirli satış noktalarında müşterilere sunuluyor. Sadece altın kolye ve takı üretimi değil, aynı zamanda da altın üreticiliğini de firma kendisi üstleniyor. Buradan da Elizi şirketinin ne denli profesyonel ve ince bir şekilde çalıştığını görebilirsiniz.

Takı ve mücevherlerinin hepsi A kalitesinde olan Elizi ayrıca hassas ciltler için de en uygun olan takı yapısını kullanıyor. Böylece müşterilerin ürünlerinde herhangi bir şekilde de sorun görülmüyor. Üstelik takıların her birinin kendine özel kimliklerinin bulunması da ömür boyu garanti sağlıyor. Eğer kendinize eşi benzeri olmayan ve özel olarak tasarlanmış bir takı almak istiyorsanız, Elizi Kuyumculuk ziyaret etmeniz gereken ilk adres diyebiliriz.

Takı Üretim Aşaması

Gerçek Trabzon hasırından altın üretimine kadar tüm detaylarıyla ortaya özgün ürünler koyan Elizi, üretim aşamasında da oldukça titiz bir çalışma sürdürüyor. İmalathanelerde ilk olarak altın üretimi gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda da üretime başlanması için benzersiz takı modelleri tasarlanıp kararlaştırılıyor. Böylece her üretimde müşterilere bambaşka güzelliklerde takı ve mücevher setleri sunulmuş oluyor.

Özellikle de en çok tercih edilen altın küpe yapımında da titiz bir çalışma gerçekleştirildiğini belirtmek isteriz. Mağazan müşteriye kadar olan süreçte de ürünlerin garantisi tamamen firma üzerindedir. Ayrıca ömür boyu garantili ve güvenli bir alışveriş için de en uygun olan mağazadır diyebiliriz.

Kuyumculuk sektöründe yeni bir döneme geçiş sağlayan https://www.elizi.com.tr/ , ürettiği özel ürünleri ile ve kalitesiyle tüm çalışmalarına devam ediyor. Fabrikalardan çıkan ürünlerin hepsi el işi olarak müşterilere sunuluyor. Ayrıca takılar müşterilerin belirttiği ölçülere göre de üretilebiliyor. Bu bakımdan da firmamız kalitesini ve vizyonunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.