Çocuklarınız Mono Tıp Merkeziyle Emin Ellerde

Mono Tıp Merkezi hassas ve kaliteli hizmet prensibini güçlü ve güvenilir uzman kadrosuyla sentezleyerek Göktürk’te sağlık konusunda üst düzey bir hizmet veriyor.

27 Şubat 2020 Perşembe 16:15
1559 Okunma
Çocuklarınız Mono Tıp Merkeziyle Emin Ellerde

Plastik ve estetik, dermatoloji ve medikal estetik, güzellik ve bakım, diyet ve bölgesel zayıflama, ağız ve diş sağlığı, fizik tedavi-rehabilitasyon ve saç ekimi gibi birçok alanda misafirlerinin karşısına çıkan Mono Tıp Merkezi, deneyimli ve uzman hekim kadrosuyla çocuk hastalıklarının tedavi edilmesi noktasında da hizmet veriyor.

Hastaların yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmemek adına son teknoloji cihazlar ile çalışan Tıp Merkezi, çocuk hastalıkları bölümünde 0-18 yaş arasındaki çocukların tedavi süreçlerini inceleyerek onların takibini sağlıyor.

Mono Tıp Merkezi, profesyonel ekibiyle çocuk hastalıkları bölümünde, doğumdan ergenliğe kadarki süreci kapsayan çocukluk döneminde, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimini, olası hastalıklardan korumak için alınması gereken tedbirleri, hastalıkların teşhisi ve tedavileri ile ilgileniyor.

İletişim:

Adres: Göktürk Merkez, Mono Binası Açelya Sk. 2/A, 34077 Eyüp/İstanbul

Mail: [email protected]

Telefon: +90 (212) 322-2909

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 28.02.2020 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.