Atelier Pasta Sanat Evi Göktürk'te Açıldı...

Pasta ve Eğitim, Anne Çocuk Atölyeleri... Düşüncelerden yola çıkarak kurucularının da tüm samimiyeti ile Göktürk'te Atelier Sanat Evi sizleri bekliyor.

22 Ekim 2021 Cuma 13:17
2407 Okunma
Atelier Pasta Sanat Evi Göktürk'te Açıldı...

Mekan oldukça kaliteli ve keyifli bir yer. Yapan kurucu kadınlarımız, el lezzetleri ile de kendilerinden bahsettirmeyi hedefliyorlar. Sansebastian onların en favori tatlarından (denemelisiniz :). Üretimin yanı sıra, atölye kavramı ile pekiştirilen bu yerde anne, çocuk, genç ve her yaştan kesimin kendini evinde gibi hissedeceği bir yer.

Taze ürünlerinin arasında keyif ve lezzetle yiyebileceğiniz; Sansebastian, Cheesecake ve çeşitleri, Profiterol, Magnolia, Ekler, Butik Pasta, Artizan Çikolata, Kalp Pinyatalar, Kruvasan.... mevcuttur.

Gelen talepler doğrultusunda Butik Pasta, Grup Etkinlikleri ve Partilere ev sahibi yapabilecek Atelier Sanat Evi sizler için bir fırsat.



Her yaş grubuna özel atölyeler için kısaca sizleri bilgilendirelim; 

•Mutfak atölyesi:
Hazır gıdalardan uzak kendi yetenekleri ile ürettikleri sağlıklı gıdalar ile ince motor becerisi geliştiren bütüncül bakabilme konusunda bilinçlendirmeyi hedefler.


•Müzik Atölyesi:
Çocuğun gelişimine şarkılar, danslar, enstrümanlar ve harekete dayalı oyunlar ile fiziksel sosyal - kelime dağarcığını geliştirerek de  kolay konuşmasını sağlarken zihinsel becerilerini geliştirmeyi hedefler.

•Sanat atölyesi:
Kişinin kendini ifade etme yeteneğini sanat aktiviteleri ile geliştirirken, dramatik oyunlarla da çocukların görsel yönlerini geliştirmeyi hedefler.

•El sanatları atölyesi:
Estetik bir bakış açısı ile el becerilerini 2-3 boyutlu çalışmalara taşırken aynı zamanda sanatsal duyarlılıklarını arttırmayı hedefler.

•Okul laboratuvarı atölyesi:
Oyun bazlı bilim, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematik yöntemini kullanarak zararsız maddelerle interaktif ve eğlenceli deneyler yapmasına imkan tanır.

•Psikolojik danışmanlık:
Çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik psikoterapi ve danışmanlık hizmetleri verirken gerekli görüldüğünde psikolojik test ve değerlendirme çalışmaları da yapar.

İletişime geçmek için:

Tel: 0543 455 41 82

Adres: Göktürk Merkez Mh. Cami Sk. No:19A Göktürk - İstanbul

Instagram: ateliergokturk  

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.10.2021 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24