25. Göktürk Yaşam Festival’i Büyük Bir Çoşkuyla Karşılandı!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katkılarıyla Göktürk Dergisi’nin 25. Göktürk Yaşam Festivali 9 Eylül Cumartesi günü gerçekleşti.

12 Eylül 2023 Salı 15:53
32723 Okunma
25. Göktürk Yaşam Festival’i Büyük Bir Çoşkuyla Karşılandı!

Yaşam Festivalimiz Büyük Bir Heyecanla Başladı!

Göktürk’te gerçekleşen muhteşem festivalimiz, katılımcılarına unutulmaz anılar yaşattı. Renkli stantlar, coşku dolu konserler ve daha fazlasıyla dolu bu özel gün, tüm beklentileri aştı.

25. Göktürk Yaşam Festivali’nde kapıların açılışıyla birlikte, 40'a yakın alışveriş ve tanıtım stantı, ziyaretçilere eşsiz ürünler sunmak için hazır bekliyordu. El yapımı takılar, el işi ürünler, özel üretim lezzetler, sağlık hizmetleri, anaokulları, eğitim kurumları ve daha birçok ürün ve hizmet, katılımcıların ilgisiyle karşı karşıya kaldı. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tüm stant sahiplerini dolaşarak onların stant hakkında verdikleri bilgileri dinledi ve teşekkürlerini sundu. Festivale Eyüpsultan İlçe Emniye Müdürü Levent Türkmen ve Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı Zeki Gülter de katılım sağlayarak stantlardaki emekçileri tek tek ziyaret ettiler.

Saat 2'de başlayan etkinlikler 6'ya kadar sürdü. Çeşitli çocuk etkinlikleri, minik ziyaretçilerimiz için unutulmaz bir deneyim sunarak gülümsemelerle dolu bir gün yaşattı. Yüz boyama, palyaço gösterisi, sihirbazlık gösterisi ve daha fazlası, çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.

25. Göktürk Yaşam Festivali’nde yazar söyleşisi ise edebiyat tutkunlarını büyüledi. Tuba Küçükaksu, eserlerini ve yazma süreçlerini paylaşarak okuyucuları etkileyici bir yolculuğa çıkardı. Söyleşiler, edebiyatseverlerin ilham almalarına olanak tanıdı.

Akşam olunca gözler konser alanına çevrildi!

Biltes Music Academy’nin mini konseriyle başlayan konserler, festivalin en heyecan verici anlarından biriydi. Sahne alan yetenekli sanatçılar, katılımcıları müziğin büyüsüne kaptırdı.

Günün en büyük ilgisini ve alkışlarını toplayan grup ise, Göktürk Babaları Korosu oldu. Koronun muhteşem performansı, festivalin zirve noktalarından biri olarak hatırlanacak.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken çok memnun kaldı.

Deniz Köken, Göktürk Dergisi’nin 25.’sini yaptığı Göktürk Yaşam Festivali’ne ev sahipliği yapan Ümit Öner’e teşekkür etti. Göktürk ve Kemerburgaz’da bundan sonra bu tarz etkinliklerin daha çok olacağını söyledi. Kemerburgaz’da temeli atılan yüzme havuzunun bitme aşamasında olduğunu, Göktürk’te yeni bir lisenin temeli atılacağını ve Göktürk’e iki farklı ara yol çalışması ile otobana bağlantı sağlanacağını ve birçok proje ile Göktürk-Kemerburgaz’a gelişim sağlayacağını söyledi.

25. Göktürk Yaşam Festivali’nin tadını çıkaran katılımcılar, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte unutulmaz anılar biriktirdi. Yerel topluluğumuzun bir araya gelip eğlenebildiği böylesine özel bir günü paylaşmaktan mutluluk duyduk.

Bir sonraki festivalimizde görüşmek üzere!

İletişim:

0 (212) 322 17 07

0 (541) 271 24 48

Göktürk Merkez Mahallesi 2.Kartal Sokak G1 Konutları B Blok Kat:2 Ofis:7 Göktürk-Eyüpsultan/İstanbul

Instagram:

@gokturkdergisi

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.09.2023 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.