Yaz Programı Devam Ediyor!

Keşfeden Eller Anaokulu'nda Yaz Programı devam ediyor.

02 Ağustos 2018 Perşembe 12:25
834 Okunma
Yaz Programı Devam Ediyor!

Bu yıl da keşfeden eller anaokulu olarak hem üç senedir devam eden okulumuzda, hem de yeni kampüsümüzde yaz okulu programlarımız ile sizlere keyifli bir yaz programı sunuyoruz.

Her zaman olduğu gibi yine ilk amacımız çocukların mutlu olması ve hayata her zaman keşfederek bakmalarına ortam hazırlamaktır.

Kemerburgaz Keşfeden Eller Anaokulu olarak zaten şubat ayından beri oyun grubumuzla eğitime başlamış bulunmaktayız. 5 tam gün programının yanı sıra 3 tam gün ve 3 yarım gün programı ile okula biraz daha yavaş adımlarla alışmayı tercih eden çocuklarımız ve okul dönemine ilk kez geçiş yapacak olan velilerimizin de alışmasına yönelik anne-çocuk yarım gün oryantasyon programlarımızla da keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz.

kEŞFEDEN ELLER

Biz en başından beri çocukların soru sormalarını sağlamaya çalışıyoruz. Soru soran, araştıran çocuklar hayatı daha hızlı anlamaya ve kendilerini daha hızlı keşfetmeye başlar, öz güven gelişimi ,sosyal beceri gelişimi çocukların kendine güvenini ve okula alışma süresini hızlandıran beceri ve kavramlardır.

Bu süre sadece çocuk için değil ailedeki her iki ebeveyn için aynı seyirde devam eder. Yani anne ve babanın da okul dönemine yavaş yavaş alışması gerekmektedir.

Biz yaz okulunda cuma günleri dışında her gün yüzüyoruz. Her gün en az bir kez toprağı çapa yapıyoruz. Ektiğimiz meyve ve sebzelerin durumunu inceliyor, gözlem yapıyoruz. deneylerle gıda maddelerinin karışımında olan tepkimeleri inceliyoruz

vücudumuzu tanıyoruz. beceri koordinasyon dersleri ile neler yapabileceğimizi fark ediyoruz. doğada yaşayan diğer canlıları da yaşam alanlarını da inceleme ve onların yaşamasını sağlama sorumluluğunu ediniyoruz. Kısaca biz hayatı, doğal hayatın içinde her şeyi deneyimleyerek, gözlem yaparak öğreniyoruz. Ve bunu yaparken çokça eğleniyor, çokça keyif alıyoruz.

Çocuklarımız ayrıca hem türk hem native öğretmen ile dil gelişiminin başladığı yaşlardan itibaren tam gün çift dilli eğitim alarak ingilizce dil yapısını daha hızlı alışır ve ilkokul döneminde daha rahat farklı bir yabancı dili de öğrenebilirler.

Yaz okulumuz ağustos sonuna kadar devam edecek. Hepinizi bu deneyimi yaşamaya bekliyoruz.

Keşfeden Eller Anaokulu Kemerburgaz Kampüsü

Adres: Mithat Paşa Mahallesi Kızılçam Sokak No 24-26

Telefon: 0212 322 10 29 - 05317826078

Keşfeden Eller Anaokulu Göktürk Kampüsü

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi Gül Sokak No:5

Telefon: 0212 322 66 87 - 0545 399 25 70

Keşfeden Eller Anaokulu

Web Site: www.kesfedeneller.com

E-mail: [email protected]

 

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.