Sınav Lisesi Göktürk 2019 Mezuniyet Töreni

Sınav Lisesi Göktürk 2018 - 2019 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte Göktürk Kültür Merkezi'nde mezuniyet töreni gerçekleştirdi.

12 Haziran 2019 Çarşamba 18:22
1360 Okunma
Sınav Lisesi Göktürk 2019 Mezuniyet Töreni

Sınav Lisesi Göktürk 2018 - 2019 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte Göktürk Kültür Merkezi'nde mezuniyet töreni gerçekleştirdi. 11 Haziran Salı Günü gerçekleşen etkinliğe katılım ve ilgi oldukça yoğun oldu. Okul birincisi ismini Mezun Kütüğü'ne kendi elleri ile yerleştirdi. Mezunlar bayrak ve filamayı bir alt sınıfta yer alan gelecek yılın mezunlarına teslim etti.

Etkinlik ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ithafen yapılan saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı ile başladı. 

Belgelerin takdim edilmesinden önce Sınav Koleji Kurucusu Mehmet Fatih Selimoğlu yaptığı konuşmasına törene katılan herkese teşekkür ederek başladı.Selimoğlu konuşmasında Kemerburgaz - Davutpaşa Yolu mevkii'nde gelecek eğitim-öğretim yılı itibarıyla faatliye geçecek Siyah Martı Kemer Koleji'nde bahsetti. Sunulan kaliteli eğitimin daha yüksek standartlarda sunulacağı bilgisini aktardı.

Mezun olan tüm öğrenciler sahnede bir araya gelerek hep birlikte kep attılar.

Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler toplu hatıra fotoğrafı çekildiler. Sonrasında öğrenciler mezuniyetlerini sahnede eğlenerek kutladılar.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 12.06.2019 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24