Mutlulukla Başarıya: Biltes Koleji

Geleceğin umudu çocuklarımız adına sevgi, saygı ve sorumluluk bilincinde eğitim veren Biltes Koleji, bireysel farklılıkları ön plana alarak öğrencilerin kendi kültürlerini kendi anadilinden keşfetmelerine olanak sağlıyor. Biltes Koleji öğrencilerine; sevecen, yaratıcı ve güvenli bir ortam sunmanın yanı sıra, onları spor becerilerini keşfetmeye, yaşadığımız gezegene saygı duymaya ve akademik alanda mükemmelliğe ulaşmaya teşvik ediyor.

02 Ocak 2020 Perşembe 11:37
1283 Okunma
Mutlulukla Başarıya: Biltes Koleji

Biltes Koleji ezberden uzak, doğaya ve dünya miraslarına saygılı, uygulayarak ve edinerek öğrenen, değişen zamana ayak uydurmayı rahatlıkla başaran, bunu yaparken eskiye ve farklılıklara saygılı kalabilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

Gelişen ve değişen dünyamızda, çocuklarımızın belirsiz gelecekle baş etmeleri adına öğrenme becerilerini geliştirmeye çalışan Biltes Koleji, çocuklarımızın en iyi üniversitelere kabul edilebilmeleri ve heyecan verici işler bulabilmeleri için akademik alt yapı oluşturmayı hedefliyor.

Kültür çatışmalarını olabildiğince aza indirgeyen Biltes, çocuklarımızın kendileri, ülkeleri ve dünyaları için dengeli ve verimli hayatlar yaşamalarına önayak oluyor.

İletişim:

Adres:

Biltes Koleji Kemerburgaz Kampüsü: Davutpaşa Caddesi- Mithatpaşa Mahallesi- Hidayet Sokak No:3/9001- Kemerburgaz – Eyüp – İstanbul

Biltes Koleji Sadabad Kampüsü: Çobançeşme Caddesi- Merkez Mahallesi- Sardunya Sokak No: 3/1 - Kağıthane – İstanbul

Biltes Internatıonal Preschool (Vadistanbul) : Ayazağa Mahallesi -  215. Sokak No:4/A - Sarıyer – İstanbul

Telefon: 0212 612 12 12

Mail: [email protected]

Web: biltes.k12.tr

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 26.11.2022 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.