Keşfeden Eller Anaokulu Avantajlı Kayıt Dönemi

Keşfeden Eller Anaokulu 2019 - 2020 eğitim ve öğretim yılı erken kayıt fırsatlarını kaçırmayın

02 Temmuz 2019 Salı 09:26
1799 Okunma
Keşfeden Eller Anaokulu Avantajlı  Kayıt Dönemi

Göktürk’te üç yıldır eğitime hizmet veren Keşfeden Eller Anaokulu Kemerburgaz’da çift dilli ikinci anaokulu ile şubat ayında kapılarını açıyor. 2 ve 3 yaş grubu sınıfları ile eğitime başlayacak olan okulun 2018 Eylül itibariyle 4 yaş ve 5 yaş sınıfları da açılacak.

Okulun genel felsefesi her çocuğun keşfedilecek en az bir yönünün olması …

Bu felsefe ile çocukların farklı öğrenme şekilleri göz önüne alınarak eğitim programları oluşturuluyor.

Çift Dilli Eğitim

2 yaş sınıfından itibaren öğrenciler tam gün boyunca bir Türkçe 1 İngilizce öğretmeni ile eğitim alırlar. 2 yaş öğrencisinden beklenen kazanım, günlük yaşantımızda kullandığımız cümleleri İngilizce dilinde de duyduklarında anlamaları ve beden dili ile karşılık vermeleridir. Bu kazanım 3 yaş itibariyle duyduğunu tekrarlama ve cevap verebilme, 4 yaştan itibaren de sorulan sorulara yanıt verebilme şeklinde kademeli olarak ilerlemektedir.

Orman Anaokulu Modeli

Keşfeden Eller

Okulumuzda eğitim hiçbir mevsim 4 duvar arasında gerçekleşmez. Her öğrenciden kayıt sonrası dolabımıza yerleştirmek üzere yağmur botu ve yağmurluk isteriz. Bazen görsel kitap okuma ve dinleme etkinliği için, bazen drama ve müzik aktivitelerimizi yapmak için, bazen de sadece canımız istediği için bahçemize çıkar ve dersimizi açık havada devam edebiliriz.

Genel olarak eğitim, hayatı anlamak, hayata hazırlanmak için bir yol ise biz bu yolun başından öğrencilerimize güvenli bir ortamda deneyim ve tecrübe kazanmaları için fırsat sunmaya çalışıyoruz.

Sarmal Program ( UbD) Uderstanding by Design

Keşfeden Eller

Bu öğrenme modeli ile her yaş grubu öğrencisi 6 kavram üzerinden konularını işler ve her altı haftalık dönem boyunca bütün etkinlikler birbirini takip eder ve birbiri ile bağlantılıdır. Yine bu altı haftalık dönemde düzenlenecek olan tiyatro ve eğitsel geziler de işlenen kavram ve becerilere hizmet eder. Bu sayede öğrenci, kazanılması hedeflenen kavram ve becerileri içselleştirebilir ve ezber yerine GERÇEK öğrenme sağlanır. Bütün bu hedeflerimizi deneyimlemek ve okulumuzun tanıtım turuna katılmanız için sizleri bekliyoruz.

BAHÇEDEKİ HAYAT

Keşfeden Eller Bahçedeki Hayat

Keşfeden Eller Kemerburgaz Anaokulunda öğrencilerimiz

Keşfeden Eller Bahçedeki Hayat 2

 “hayatı ekrandan değil içinden seyretme ve yaşama” imkanı bulacak. Biz okulda kurabiyeden çok turşu, komposto, salça, erişte, tarhana yapacağız. Biz yerli malı haftasında hangi ürünlerin hangi mevsimde oluştuğunu öğreneceğiz. Biz ürettiğimiz tarım ve hayvancılık ürünleriyle kermesler düzenleyecek, bütçe düzenlemesini yine hayatın içinde öğreneceğiz.

Keşfeden Eller Bahçedeki Hayat

Keşfeden Eller Anaokulu Erken Kayıt

Keşfeden Eller Anaokulu Kemerburgaz

Adres: Mithat paşa mahallesi kızılçam sokak no 24-26

Telefon: 0212 322 10 29 - 0531 782 60 78

Web Site: www.kesfedeneller.com

E-mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 02.07.2019 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.