Ömür Boyu Saklanacak Özel Sürprizler

"İçinde sürpriz barındırmayan, duygusal bir dokunuşu olmayan hediyenin ilginç bir tarafı olmaz."

16 Ocak 2020 Perşembe 16:58
1345 Okunma
Ömür Boyu Saklanacak Özel Sürprizler

Ezgi Balcı: Özel günlerde alınan hediyeler aslında belli. Hep aynı hediyeleri veriyoruz, hediye seçiminde bu nedenle kararsız kalıyoruz. Biz insanlara yeni bir hediye seçeneği sunuyoruz. Ömür boyu saklanacak, nesillerden nesillere aktarılacak manevi değeri yüksek bir hediye…  

Grasiela Giritli: Kişiye özel konsept geliştiriyoruz. Önce sürprizin hazırlanacağı kişiyi çok detaylı analiz ediyoruz. Ne yer, ne sever, nerelere gider, hangi müziği dinler vb. sorularının yanıtlarını alıyoruz ki doğru bir proje ortaya çıkaralım. Tam olarak bu kişiye hitap etsin.

Ezgi Balcı: Ardından bu kişiye özel parti, kısa film, şarkı, klip veya kitap… Sürprizlerimizin yaşı yok, büyüklere de küçüklere hazırlayabiliriz. Bu sürprizlerle kişilerin kalplerine dokunmayı hedefliyoruz. Hediye seçimindeki bu boşluğu fark edince bir iletişimci ve bir reklamcı olarak bir araya geldik ve sürprizler hazırlamaya başladık.

Grasiela Giritli: Ben 25 yıldan fazla süredir Türkiye’nin önde gelen reklam ajanslarında çalıştım. Hemen her sektöre hizmet verdim diyebilirim. Ortağım Ezgi de kurumsal iletişimci. O da 25 yıla yakın Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde çalıştı.

Ezgi Balcı: Birimiz reklamcı, birimiz iletişimci olunca neyi, nerde, nasıl söyleyeceğimizi iyi biliyoruz. Birbirimizi tamamlıyoruz. Sürprizlerimizle insanları şaşırtıyoruz, şımartıyoruz, güldürüyoruz, heyecanlandırıyoruz. Gözlerindeki bakışları görmek paha biçilemez.

Grasiela Giritli: Sünnet, düğün, evlilik teklifi, kına, doğum günü, babyshower, barmitzvah, anneler-babalar günü, sevgililer günü, mezuniyet vb. aklınıza gelebilecek tüm özel günler için bu sürprizleri hazırlıyoruz.

Ezgi Balcı: Bu hizmetlerimizi şirketlere de veriyoruz. Şirket motivasyon partileri, çalışan memnuniyeti, kurumsal filmler, özel gün sürprizleri hazırlıyoruz. Sunumlarını farklı ve eğlenceli bir hale getiriyoruz. Organizasyon firmalarından da çok fazla talep alıyoruz ve bu bizi mutlu ediyor.

Grasiela Giritli: Yurt dışına da birçok kez sürpriz hazırladık. Çünkü fark ettik ki yabancılar biz Türkler kadar detaycı değil. Biz Türkler özel hissetmeyi ve hissettirmeyi seviyoruz. Karşımızdaki kişiyle iyi empati kurabiliyoruz. Böyle olduğunda da sonuç gerçekten mükemmel oluyor.

Ezgi Balcı: Biz şirketin görünen yüzüyüz. Arkamızda gittikçe büyüyen şahane bir ekip var. Alanlarında en iyilerle çalışıyoruz. Çünkü biz insanların hayatına dokunan, onları zamanda bir yolculuğa götüren, modası hiç geçmeyecek, sonraki kuşaklara bırakılacak anılar hazırlıyoruz.

Grasiela Giritli: Hepimiz anı biriktiriyoruz. Önemli olan bu anıları ölümsüzleştirmek. Gelecek nesillere aktarabilmek. Hayatımız hızla geçip gidiyor ve geriye sadece anılarımız kalıyor.

Ezgi Balcı: Yayın hayatına yeni başlayan Anne-Çocuk Dergisi’ne başarılar diliyoruz. Harika bir ekip, eminim yine başarılara imza atacaksınız.

İletişim:

Instagram: /weiletişim

Telefon: 0532 285 89 38

Mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 16.01.2020 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.