Anne Çocuk Dergisi 5. Sayısıyla Tüm Türkiye’de yayında!

Merakla beklenen Anne Çocuk Dergisi’nin 5. sayısı sizlerle birlikte! İçerisinde çocuk gelişimi, gebelik ve annelik rehberleri, sağlık, gurme, sanat, iç mekan tasarım fikirleri, burç yorumları gibi birçok farklı konuda alanında uzman isimler tarafından yazılan yazıların yer aldığı Anne Çocuk Dergisi, D&R Mağazalarının raflarında ve Turkcell'in Dergilik uygulamasında tekrardan yerini aldı.

27 Ekim 2021 Çarşamba 12:02
17483 Okunma
Anne Çocuk Dergisi 5. Sayısıyla Tüm Türkiye’de yayında!

Anne Çocuk Dergisi Artık Ulusal Bir Yayın! 

Anne Çocuk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner, Anne Çocuk Dergisinin kısa sürede getirdiği ses ve yakaladığı büyük başarı için “Anne Çocuk Dergimizin yayın hayatına başladıktan sonra gördüğü yoğun ilgi bizleri şaşırttı! Böyle bir ilgi bekliyorduk ancak beklediğimizden çok daha kısa sürede gerçekleşti. Biz de bu ilgiye cevap verebilmek için D&R Mağazaları ve Turkcell Dergilik uygulaması aracılığıyla tüm Türkiye'ye açılma kararı aldık, Anne Çocuk Dergisi artık ulusal bir yayın oldu. Tüm okurlarımıza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Anne Çocuk, sizleri alanında uzman isimlerle bir araya getiriyor!

Anne Çocuk Dergisi'nin 5. sayısı, içerisinde:

Çocuk Gelişimi konusunda Aile Dizim Terapisti Aynur Tümen, Eğitmen Melike Esra KarayelÇocuk Gelişim Eğitmeni Farah Ayşe Şahin;

Çocuk Beslenmesi konusunda Uzm. Dr. Kübra Cenkçi;

Çocuk Eğitimi konusunda Uzm. Dr. Yeliz PolatDr.Beyza Toksoy, Fatoş Somsa;

Gebelik ve Annelik Rehberleri konusunda Uzm. Anne-Bebek Koçu Sevim Kuruçay ÇamAlkali Beslenme Uzmanı Gözde Külahlı, Diyetisyen İrem MurdanOp. Dr. Nurhan Takar, Hamile Eğitmeni-Emzirme Danışmanı Esra Ertuğrul;

Çocuk Sağlığı konusunda Uzm. Dr. Hilal Kızıldağ;

Ebeveynlere Tavsiyeler konusunda Uzm. Klinik Psikolog Hacer Bolat, Uzm. Klinik Psikolog Aysu ÇelenoğluKlinik Psikolog Tuğba ÇevikKlinik Psikolog Berrin Çelikel, Av. Gizem Can, İngilizce Öğretmeni Nuran Güven;

İç Mekan Tasarım Fikirleri konusunda Mimar ve Tasarımcı Gamze Birgül;

Beslenme konusunda Prof. Dr. Oğuz Özyaral;

Burç Yorumları konusunda Astrolog Vedat Delek gibi birçok alanında uzman isim tarafından sizler için hazırlanmış yazıları barındırıyor.

Anne Çocuk Dergisi'nin 5. sayı kapağı ARSLAN ailesi oldu!

Anne Çocuk Dergisi’nin 5. sayı kapak konuğu Arslan ailesi (Aslı, Cem ve Ayda ARSLAN) oldu. Arslan ailesinden Aslı Hanım ve Cem Bey ile Aslı Hanım'ın hamilelik dönemi ve Arslan ailesinin bu dönemde yaşadıkları, karşılaştıkları durumlar hakkında güzel bir röportaj gerçekleştirdik, bu keyifli röportajı dergimizin yeni sayısında da yayınladık, röportajın tamamını Anne Çocuk Dergisi'nin 5. sayısından inceleyebilirsiniz.

Dergimizi Turkcell Dergilik ve D&R'larda bulabilirsiniz!

Dergimizi Turkcell Dergilik uygulamasından okumak için: 

TURKCELL DERGİLİK İÇİN TIKLAYINIZ

Dergimizi D&R web sitesi üzerinden satın almak için: 

D&R ANNE ÇOCUK SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

Dergimize internet sitemiz umitonermedya.com üzerinden de ulaşabilirsiniz!

İNTERNET SİTEMİZ İÇİN TIKLAYINIZ

İletişim

Instagram: @annecocuk.dergisi

Mail: annecocuk@gokturkdergisi.com

Telefon:

0212 322 17 07
0541 271 24 48


Adres: Göktürk Merkez Mah,İstanbul Cad, Kartal Sk.G1 Konutları, D:B Blok, 34077

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 14.11.2022 09:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.