Artık Bilgisayar Üzerinden Instagram'a Gönderi Atılabiliyor!

Instagram, artık bilgisayar üzerinden görsel ve video paylaşımına izin veriyor, detayları gelin birlikte inceleyelim!

22 Ekim 2021 Cuma 10:15
890 Okunma
Artık Bilgisayar Üzerinden Instagram'a Gönderi Atılabiliyor!

TechCrunch'a göre Instagram, bilgisayar üzerinden gönderi atma özelliğini limitli sayıda kullanıcı için aktif hale getirdi. Instagram'ın, bu özelliği bir hafta test ettikten sonra tüm kullanıcılar için aktif hale getireceği düşünülüyor.

Instagram'da bilgisayar üzerinden görsel veya bir dakikadan daha kısa uzunlukta olan video paylaşmak için bir hesaba giriş yapmalı ve en sağ üst köşedeki butonlardaki "+" işaretine tıklamalısınız (eğer bu işareti göremiyorsanız Instagram'ın bu özelliği test etmek için belirlediği kullanıcılar arasında değilsiniz demektir.) bunun akabinde Instagram sizden paylaşmak istediğiniz görsel veya videoyu seçmenizi isteyecektir.

Ayrıca paylaşımınıza filtre, konum gibi eklemeler yapabilirsiniz.

Özellik hala test aşamasında olduğu ve kullanıcı kitlesinin sadece küçük bir kısmında aktif hale getirildiği için tüm kullanıcılar bu özelliğe erişemeyecektir, sabırla beklemenizi öneririz.

Bilgisayar üzerinden hikaye gönderme özelliğinin ne zaman geleceği ise apayrı bir merak konusu.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.10.2021 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24