Spor Editörümüz Ali ALİZADE yazıları ile Göktürk Dergisinde

Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner ile Spor Editörümüz Ali Alizade Buluştu. Göktürk Dergisi Yeni Sayısı İçin Çalışmalara Başladılar.

28 Ocak 2022 Cuma 09:59
1013 Okunma
Spor Editörümüz Ali ALİZADE yazıları ile Göktürk Dergisinde

Göktürk Dergisi Spor Editörümüz Ali Alizade Göktürk Dergisi için çalışmalara başladı. Artık Göktürk Dergisinde spor editörü olarak yazılarını ve  tecrübelerini paylaşacak olan Ali Alizade ilk yazısının girişini yaptı. Bizlere yazıları ve tecrübeleri ile ilgili kısaca bir başlangıç yaptı.

Kendi vücut ağırlığınızla uzun kas guruplarını aktif olarak çalıştırırken aynı zamanda natural beslenme yardımı ile yaşam kalitenizi artırabileceğiniz yeni bir hayatı keşfedin. Günümüzde sporu aşırı ağırlık ve protein tozu benzeri zararlı ürünler kullanarak yapmak, kısa sürede gelişim elde etmek adına çoğumuza kolay geliyor olabilir. Bu durum sayesinde bugün için beli bir dış görüntüye ulaşmış olunsada orta-uzun vadede sağlık açısından endişe verici  bir durum söz konusu olduğunu görmezden gelemeyiz. Natural, sağlıklı spor konusunda hepimiz  bilgilenmeli ve günlük hayatımıza uygulamalıyız. Öncelikle şunu söyleyebilirim ki  günümüzde doğru spor yapanların sayısı maalesef oldukça az. Yanlış programlarla sürekli ağırlık kullanarak uzun süreli spor yapyor olmanız sizi geliştirmez tam tersine akabinde gelmesi olası sağlık sorunları yaratarak sizi spordan soğutur. Kısacası natural spor bütün kas guruplarınızı aktif tutar, böylece uzun vadede kalıcı, esnek, güçlü ve güzel görünüm ve aynı zamanda zinde bir hayat yaşamanıza yardımcı olur.

Ali Alizade'yi tanıyalım;

''Professional futbol karyermin ardindan Baku State University’de spor eğitmenliği üzerine eğitimimi tamamladım. Sonrasında Profesyonel sporcuların performans yükseltme, kondisyon, dayanıklılık,  güç ve denge koçluğu üzerine çalışmalarıma devam ettim. İstanbul’a yerleşince sporcu koçluğunun yanısıra crosfit, pilates ve  fitness egitmenliği üzerine de yoğunlaştım. Son 7 yıldır, Personal Trainer olarak çalışmalarıma devam ediyorum. İşimi tutkuyla, severek yapıyorum. 7 den 70’e birlikte çalıştığım herkes için sporu,  hayatlarının vazgeçilmez bir parçası kılarak, yaşam kalitelerinin artmasına katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyorum'' 

Göktürk Dergisi Spor Editörü Ali Alizade'ye ailemize hoş geldin diyoruz. Yeni yazıları ile Göktürk Dergisinde sizlerle olacak. Kendisine başarılar diliyoruz.

İnstagram : @aliazade8

Tel : 05449280615

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 28.01.2022 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.