Son dakika: Ferhat Arıcan'dan Tokyo 2020'de bronz madalya! Tarihimizde ilk...

Milli sporcu Ferhat Arıcan, Tokyo 2020 erkekler artistik cimnastik paralel bar dalında bronz madalya kazandı. Ferhat, cimnastikte tarihimizin ilk olimpiyat madalyasını kazandı. Madalya töreni sonrasında ailesiyle görüntülü konuşan Ferhat Arıcan, duygusal anlar yaşadı.

03 Ağustos 2021 Salı 12:16
551 Okunma
Son dakika: Ferhat Arıcan'dan Tokyo 2020'de bronz madalya! Tarihimizde ilk...

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda milli sporcu Ferhat Arıcan'ın üçüncü olduğu artistik cimnastik paralel bar kategorisinde madalya töreni yapıldı.

Ferhat Arıcan, Japonya'nın başkenti Tokyo'da devam eden 32. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda artistik cimnastik paralel bar kategorisinde bronz madalyaya ulaşarak tarihe geçti.

Ariake Cimnastik Merkezi'nde yapılan final müsabakaları sonrasında ödül töreni düzenlendi. Milli sporcu Ferhat Arıcan, törende Türkiye'nin cimnastikteki ilk olimpiyat madalyasını boynuna taktı.

Ferhat, madalyanın sevincini tribünde kendisini destekleyen Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, federasyon yetkilileri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı görevlileriyle paylaştı.

Hürriyet

MADALYA SONRASI AİLESİYLE GÖRÜŞTÜ! DUYGUSAL ANLAR...

Ferhat Arıcan, madalya töreni sonrasında 'Athlete Moment' isimli ekranda Türkiye'de bulunan yakınlarıyla görüştü. Annesi, babası ve kız arkadaşıyla görüntülü konuşan Ferhat ve yakınları duygusal anlar yaşadı. Ferhat, "Aldık, başardık. Hep birlikte" derken kız arkadaşı "Harikasın" diye seslendi. Ferhat daha sonra; "Sizleri çok seviyorum. Anne, baba... Sizlerin desteğiyle aldım bu madalyayı. Öpüyorum sizi." dedi. Son olarak kız arkadaşı ve annesi 'Hadi gel artık, seni çok özledik" dedi. Bu anlarda Ferhat'ın ve kamerayla görüştüğü yakınlarının gözlerinin dolduğu görüldü.

:flag_tr: Ferhat Arıcan, madalya töreni sonrası sevincini ailesi ve kız arkadaşıyla paylaştı.

"Aldık, başardık. Hep birlikte..."

— Spor Arena (@sporarena)

TARİH YAZAN FERHAT, SPOR ARENA'YA KONUK OLMUŞTU

Cimnastikte olimpiyat tarihimizin ilk madalyasını kazanan Ferhat Arıcan, Spor Arena'nın Youtube programı 'Telefonunda Ne Var'a konuk olmuştu.

Cimnastiğe başlama hikayesi, yaşadığı deneyimler ve geçmişten günümüze uzanan anılarını anlatan başarılı sporcu, telefonundaki merak edilen paylaşımların öyküsünü de Banu Yelkovan ile paylaşmıştı.

Hürriyet

İşte Ferhat Arıcan'ın hikayesi ve ana başlıklarla programımızın bölümleri

00.00 Açılış
00.44 Ferhat Arıcan Kimdir?
02.05 Telefonunda Ne Var?
03.09 Sporda Cinsiyet Ayrımı
04.05 Ferhat Arıcan - İbrahim Çolak
05.14 Telefonunda Ne Var?
6.32 AriCanDo hareketi...
09.09 Sporcu Kimliği ve Hedefleri
11.37 Olimpiyat Serüveni
14.04 İdol Sporcu Tanımlaması
15.35 UNDP Elçisi Ferhat Arıcan
17.06 Ev Çalışması
17.51 Telefonunda Ne Var?
20.55 Göztepe Jimnastik Spor Kulübü...
22.15 En Son İzlenilenler
22.52 Futbol Tutkusu ve Ronaldo Hayranlığı
24.10 Kullandığı Sosyal Medya Uygulamaları

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24