Ibrahimovic rakibini hastanelik etti

Dünya yıldızı futbolcu Zlatan Ibrahimovic, 37 yaşında olmasına rağmen yeşil sahalarda hala adından söz ettiriyor. Los Angeles Galaxy ve Los Angeles FC arasında oynanan derbiye 3 gol birden atarak damga vuran İsveçli, agresif tavırlarıyla da dikkat çekti.

23 Temmuz 2019 Salı 16:29
880 Okunma
Ibrahimovic rakibini hastanelik etti

Ibrahimovic'e bu hareketinden dolayı MLS Ligi'nde ceza verilmesi bekleniyor. Monir'in suratında gözle görülür bir hasar meydana geldi.Ibrahomovic maçta hava topuna çıktığı sırada rakibi Mohamed El Monir'e dirsek attı ve yüzünde bir kemiğin kırılmasına sebep oldu. Oyuncu yüzünden ameliyat geçirmek zorunda kaldı.Los Angeles Galaxy ile Los Angeles FC arasında oynanan MLS derbisinde İsveçli yıldız 3 gol atmasının yanı sıra maç sonrası ortalığı karıştırdı.37 yaşında olmasına rağmen formundan hiçbir şey kaybetmeyen yıldız forvet, takımının 3-2 kazandığı karşılaşmada 3 gol birden atarak 'ben buradayım' dedi.Los Angeles derbilerindeki 6 maçta 4 gole ulaşan Zlatan, ligde de 16 golle krallık yarışında 21 gollü Carlos Vela'nın ardından ikinci sırada.Meksikalı yıldız Los Angeles FC'nin iki golünü kaydetse de yenilgiyi engelleyemedi. Los Angeles FC 46 puanla liderliğini korudu. Galaxy ise onu 37 puanla takip ediyor

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24