Galatasaray galibiyet fırsatını kaçırdı

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı dram drama geçen maç Sarı kırmızılılar önemli gol fırsatları yakalamasına rağmen sonuç alamadı.

05 Kasım 2021 Cuma 09:28
404 Okunma
Galatasaray galibiyet fırsatını kaçırdı

Nef Stadı'nda tirbünler çok büyük bir kısmı dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar dram drama geçen maçta bir sonuç alamadı.

Sofiane Feghouli'nin 43. dakikada attığı şık golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Son dakika: Galatasaray, Lokomotiv Moskova karşısında sonunu getiremedi!  Aslan Avrupa Ligi'nde liderliğini sürdürdü… - Son Dakika Spor Haberleri

Lokomotiv Moskova 73. dakikada Kamano atığı golle maçı 1-1 kapatı.  Grupta oynadığı 4 maçta ikişer galibiyet ve beraberlik alan Galatasaray, 8 puanla zirvedeki yerini korudu. Lokomotiv Moskova ise 2 puanla son sırada yer aldı. Galatasaray, gruptaki 5. maçını Olimpik Marsilya ile yapacak.  

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'yı yendi! Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray

Grupta ilk kez kalesinde gol gördü

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında ilk kez gol yedi.

Tribünler doldu

Galatasaray Kulübünün taraftarı bu maça yoğun ilgi gösterdi. 

Sarı-kırmızılı taraftarlar, 52 bin 223 kişi kapasiteli Nef Stadı'nın tribünlerini çok büyük oranda doldurarak, önemli maçta takımlarına destek verdi.

Galatasaray maçı saat kaçta? Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi  kanalda? - Galatasaray - Spor Haberleri

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 05.11.2021 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24