Fenerbahçe’de Altay Bayındır krizi: Livakovic transferi ve taraftar tepkisi

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır, son maçlardaki performansıyla dikkat çekiyor. Taraftarın tepkisi ve Livakovic için yapılan transfer görüşmeleri, sarı-lacivertli camiada büyük bir tartışma konusu.

15 Ağustos 2023 Salı 11:11
6769 Okunma
Fenerbahçe’de Altay Bayındır krizi: Livakovic transferi ve taraftar tepkisi

Fenerbahçe’de kaleci Altay Bayındır'ın durumu yeni başlayan sezonda da camiayı huzursuz ediyor.

Sarı-lacivertliler, transfer döneminin başından bu yana yabancı kaleci ararken milli file bekçisi psikolojik olarak dibe vurmuş durumda. Maribor maçının ardından Gaziantep'e karşı da kaleye gelen ilk isabetli şutun gol olması Altay'la ipleri kopma noktasına getirdi.

Özellikle Kadıköy'deki maçlarda taraftarın tepkisinin de çekinen 25 yaşındaki kaleci, bu baskıyla beklenmedik basit hatalar yapıyor.

Livakovic transferi için Dinamo Zagreb'in 19 Ağustos'taki Şampiyonlar Ligi maçını bekleyen Fenerbahçe'de, Altay'la yolların da ayrılması muhtemel.

Sözcü

Son Güncelleme: 18.08.2023 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24