Fenerbahçe servet kazanabilir

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş maçında Benfica ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, önce Portekiz temsilcisini saf dışı bırakır ardından gruplara kalmayı başarırsa kasasına servet koyacak...

14 Ağustos 2018 Salı 11:41
511 Okunma
Fenerbahçe servet kazanabilir

Geçen sezon Süper Toto Süper Lig’i ikinci tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynamaya hak kazanmıştı.

2017-18 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamalarında mücadele edeceği için katılım payı olarak 15 milyon euro kazanacak. Fenerbahçe de gruplara kalması halinde aynı miktarı kasasına koyacak.

Şampiyonlar Ligi yayın haklarından Türkiye’nin yeni sezondaki havuz parası ise henüz belli değil. Geçtiğimiz sezon grup aşamasında tek Türk takımı olarak mücadele eden Beşiktaş, yayın haklarından yaklaşık 22 milyon euro’yu kasasına koymuştu.

Bu sezon, Fenerbahçe’nin de gruplara kalması halinde yaklaşık 22 milyon euro’luk yayın hakları geliri Galatasaray ve Fenerbahçe arasında paylaştırılacak.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 14.08.2018 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24