Fenerbahçe, milli futbolcu Umut Nayir ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Ümraniyespor'da forma giyen 30 yaşındaki santrfor ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:24
981 Okunma
Fenerbahçe, milli futbolcu Umut Nayir ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

Umut Nayir, Fenerbahçe'de rekabete hazır

Fenerbahçe'nin yeni transferi Umut Nayir, beklentileri karşılayabilmek gayret göstereceğini belirtti.

Milli futbolcu ile sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, imza töreninin ardından Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu.

Transferinden dolayı mutlu ve gururlu olduğunu dile getiren 30 yaşındaki santrfor, "Koca bir aile, büyük sorumluluklar... Hepsine hazırım. Beklentilerin üstesinden gelmek için sonuna kadar mücadele edeceğim." ifadelerini kullandı.

Çok kaliteli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirten Selahattin Baki ise "Çok mutluyuz. Türk merkezli yapılanmalar beni her zaman çok heyecanlandırıyor. Çok kaliteli, milli takım forması giyen, pırıl pırıl ve çok değerli bir rakibimizdi ama artık bizden biri. Üç kulvarda hep beraber ciddi bir mesai vereceğiz. Büyük katkılar vereceğine inanıyorum." şeklinde görüş belirtti.

AA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24