Fatih Karagümrük - Galatasaray maç sonucu: 1-1

Süper Lig'in 12. haftasında, UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalıp, liderliğini sürdürdüğü maçın ardından Galatasaray, Süper Lig'de Fatih Karagümrük'e konuk oldu.

10 Kasım 2021 Çarşamba 09:30
342 Okunma
Fatih Karagümrük - Galatasaray maç sonucu: 1-1

UEFA Avrupa Ligi'nde son olarak Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalan ve E Grubu'nda liderliğini sürdüren Galatasaray Süper Lig'e Fatih Karagümrük maçıyla döndü. Ancak Cim Bom ligde yine hayal kırıklığı yarattı. Karagümrük karşısında oldukça etkisiz bir görüntü çizen Sarı-Kırmızılılar, 69'da Andrea Bertolacci'nin attığı golle geriye düştü. 

Bu dakikanın ardından baskılarını artıran Cim Bom 87'de Mostafa Mohamed'in golüyle eşitliği yakaladı, 1 puanı kurtardı. Ancak Galatasaray (21) lider Trabzonspor'un (30), Beşiktaş'ı da devirdiği haftada zirvenin 9 puan gerisinde kaldı. Bu sonuçla Karagümrük'te puanını 19 yaptı.

Fatih Karagümrük-Galatasaray - CANLI SKOR

GOL

,69'  Emre Kılınç'ın hatalı pasında Borini, şık bir topuk pasıyla topu Bertolacci'ye bıraktı. İtalyan futbolcu da uzaklardan şansını denedi ve Muslera'yı avlamayı başardı. Karagümrük şimdi 1-0 önde.

87' Diagne'nin pasında içeri sokulan Feghouli yerde kaldı. Oluşan karambolde seken topu önünde bulan Mostafa Mohamed müsait durumda yaptığı sert vuruşla ağları havalandırdı: 1-1. 

Fatih Karagümrük - Galatasaray: 1-1 - Galatasaray - Spor Haberleri

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 10.11.2021 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24