Beşiktaş Yıldız Futbolcuyu Bitirmek Üzere

Beşiktaş'tan taraftara Diego Godin haberi! Asbaşkan Emre Kocadağ, dünyaca ünlü yıldızı resmen açıkladı

26 Temmuz 2021 Pazartesi 10:24
512 Okunma
Beşiktaş Yıldız Futbolcuyu Bitirmek Üzere

Cagliari forması giyen dünyaca ünlü stoperin transferi için uğraşan Beşiktaş mutlu sona çok yakın. Asbaşkan Emre Kocadağ, taraftara müjdeli haberi açıkladı. Kocadağ, "Godin gelmek için çok ısrarcı. Bonservisini indirmek için iki gün süre istedi. Büyük ihtimalle formamızı giyecek" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın talebi doğrultusunda görüşmelere başlanılan Diego Godin transferinde Kara Kartal mutlu sona çok yakın.

"FORMAYI GİYECEK"

Hürriyet'e konuşan Asbaşkan Emre Kocadağ, 35 yaşındaki futbolcunun kendilerine olumlu yanıt verdiğini belirterek, "Godin gelmek için ısrarcı. Takımı ise bonservis ücretini asgariye indirmek için 2 gün süre istedi. Biz de haber bekliyoruz. Büyük ihtimalle Godin, Beşiktaş forması giyecek" dedi.

SERGEN YALÇIN ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Godin'i çok istediği belirtildi. Yalçın'ın Godin hakkında, "Benim sistemime uyan hem defansif hem de ofansif yönü var. Tecrübesiyle de özellikle Şampiyonlar Ligi'nde takıma önemli katkı vereceğini düşünüyorum" diye konuştuğu aktarıldı.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 26.07.2021 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24