Acun Ilıcalı'dan rekor kıran transfer! Kulüp tarihine geçti

Geçtiğimiz yıl İngiltere Championship takımı Hull City'i alan Acun Ilıcalı, kulüp tarihinin en pahalı satışını gerçekleştirdi.

13 Temmuz 2022 Çarşamba 12:21
1014 Okunma
Acun Ilıcalı'dan rekor kıran transfer! Kulüp tarihine geçti

Türkiye'de Fenerbahçeliliği ile bilinen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl satın aldığı Hull City'de tarihi bir transfere imza attı.

TÜRKİYE'DEN TRANSFERLER
Daha önce Fenerbahçe'den Allahyar'ı transfer eden Acun Ilıcalı bu sezonda Ozan Tufan'ı kadrosuna kattı. Şota yönetimindeki İngiliz ekibi ayrıca bir dönem Galatasaray forması giyen Seri ve Antalyaspor'da yıldızı parlayan Doğukan Sinik'i kadrosuna kattı.

Acun Ilıcalıdan rekor kıran transfer Kulüp tarihine geçti

Bu gelişmelerin ardından Acun Ilıcalı'nın takımı tarihi bir transfere imza attı. Kulüpten yapılan açıklamada, 21 yaşındaki futbolcu Lewis-Potter'ın transferi için Brentford ile kulüp rekorunun kırıldığı bir anlaşma sağlandığı belirtildi.

İngiliz basını ise bu rakamın yaklaşık 19 milyon euro olduğunu, bonuslarla birlikte toplam ücretin 23 milyon euroyu bulabileceğini aktardı. Öte yandan Lewis-Potter'ı kadrosuna katan Brentford ise, genç futbolcuyla 6 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24