Telsiz Ortodonti Tedavisi Nedir?

Invisalign neredeyse görünmez, çıkartılabilir seri halinde kişiye özel üretilen plaklardan oluşan dişlerinizi düzeltmek için yapılan dijital ortodontik tedavi yöntemidir.

23 Eylül 2019 Pazartesi 11:43
920 Okunma
Telsiz Ortodonti Tedavisi Nedir?

Invisalign neredeyse görünmez, çıkartılabilir seri halinde kişiye özel üretilen plaklardan oluşan dişlerinizi düzeltmek için yapılan dijital ortodontik tedavi yöntemidir.

Invisalign Kullanımı Nasıl Olmalı?

Plakların günde ortalama 20 saat takılması gerekmektedir. Bir şey yerken, dişlerinizi fırçalarken ve oda sıcaklığındaki su hariç bir şeyler içerken plakların çıkarılması gerekmektedir. Plakların değişimi 7-10 günlük periyodlar halinde olmaktadır. Plakların düzenli takımı tedavi başarısı açısından oldukça önemlidir.

Invisalignı Kimler Yaptırabilir?

Sağlıklı diş, dişeti ve çene kemiğine sahip; 2. büyük azı dişleri sürmüş olan herkes invisalign tedavisi yaptırabilir. Bu da ortalama en az 13-14 yaşa denk gelmektedir. Son dönemde invaslign teen ile daha küçük yaştaki hastaların tedavisi de mümkün olmaktadır.

Invisalignda Tedavi Öncesinde Tedavi Sonunu Görebilecek Miyim?

Invisalign için geliştirilen I Tero Dijital Tarama cihazıyla muayene için geldiğinizde dijital ölçünüz alındıktan sonra tedavi sonunu görebileceksiniz.

I Tero Çalışma Prensibi Nasıldır?

I Tero bugüne kadar 6 milyon üzerinde vakası bulunan invisalign arşivinde sizin dişlerinizin durumuna en yakın tedavileri tarayarak, o tedavilerde elde edilen sonuçları bir araya getirir. Size Invisalign ile tedavi sonunda olabilecek en yakın sonucu 1-2 dakika içinde simülasyon olarak göstermektedir. Böylelikle muayene için geldiğiniz anda tedavi sonucunu görebilirsiniz. Ayrıca klasik kaşıklarla ölçü aldırmanın zorluğunu dijital ölçü ile konfora dönüştürüyor.

Peki Bu Simülasyon Bende Olacak Mı?

Size 2 adet mail halinde bağlantı adresi ve bir kod gelecektir. Gelen kodu bağlantı adresine girdikten sonra istediğiniz zaman istediğiniz yerden görüntüleyebilirsiniz.

Invisalignın Avantajları Nelerdir?

En önemlisi nerdeyse tamamen şeffaf olmasından günlük sosyal hayatınızı olumsuz etkilemiyor daha hızlı ve daha konforlu bir tedavi imkanı sağlıyor. Plakları çıkartabildiğiniz için yeme ve içmede herhangi bir kısıtlama yoktur. Dişinizde herhangi bir tel olmadığı için dişlerinizi fırçalamak daha kolaydır. Braketlerde oluşan alışma dönemindeki ağrı, sızıların, yumuşak dokularda oluşabilecek yaraların oluşması ve braketlerin kopması söz konusu değildir. Düğün, toplantı, iş görüşmesi ve mezuniyet gibi özel durumlarda tedaviye mola verip plaklarınızı çıkarabilirsiniz. Randevu süresi ve sıklığı braketlere göre daha azdır.

Özel COSMODENT GÖKTÜRK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ

Adres: Göktürk Merkez Mh. Kartal Sk. Başaran Plaza No:1/3A Göktürk - Eyüp/İstanbul

Telefon: 0212 322 40 04

Web Sitesi: www.cosmodent.com.tr

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 23.09.2019 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.