ÖNCE DİŞ SAĞLIĞI: COSMODENT

Kurumsallaşmış yapısı, uluslararası standartlara uygun hijyen koşulları, deneyimli hekim kadrosu, dürüstlüğü ve güler yüzlülüğü ile Cosmodent; 2006 yılından itibaren Kemerburgaz- Göktürk yerleşkesinde sizlerin hizmetinde.

14 Aralık 2019 Cumartesi 14:24
957 Okunma
ÖNCE DİŞ SAĞLIĞI: COSMODENT

Diş taşı temizliği, dolgu, ortodonti tedavisi, diş beyazlatma, laminant veneerler ve implantlar gibi ağız ve diş sağlığı açısından birçok alanda hizmet veren Cosmodent; Porselen Laminalarla gülüşünüzü istediğimiz boy, renk ve şekildeki dişlerle dizayn ediyor.

Günümüzde diş problemlerinin gerek genel ağız sağlığı açısından gerekse estetik açıdan ne kadar önemli olduğu herkes tarafından kabul edilmiştir. Estetik diş hekimliği altında yapılan Porselen Laminaların en önemli avantajlarından biri; dişlerin sadece ön yüzeyinden çok az aşındırılarak yapılabilmesidir. Hatta uygun vakalarda hiç aşındırma yapılmadan estetik sonuca ulaşılabilir.

Laminaların Porselen yüzeyleri cilalı ve pürüzsüzdür. Bu nedenle sigara ve benzeri sebeplerden kaynaklanan lekelenmeler ve diş taşı oluşumu minimum düzeydedir. Kahve, çay, sigara, kırmızı şarap gibi dış etkenlerde renk değiştirmezler.

1994 yılından beri Şişli Merkez kliniğinde, diş hekimliğinin tüm branşlarında hizmet veren Cosmodent Kemer Şubesi; Kemer Country köy meydanına 5 dakika, Orman Evleri'ne 5 dakika, İstanbul-İstanbul Evlerine 5 dakika, Mesa evlerine 5 dakika, Zekeriyaköy yerleşimine 16 dakika uzaklıkta...

İletişim:

Adres: Kartal Sk. Başaran Plaza Kat:3 Göktürk / EYÜP

Telefon: 0212 3224004

Email: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 16.12.2019 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.