Nevaya İlaç Sahibi Ayşe Ünal İle Röportaj

Nevaya İlaç sahibi Ayşe Ünal ile röportaj yaptık.

14 Ağustos 2023 Pazartesi 14:52
698 Okunma
Nevaya İlaç Sahibi Ayşe Ünal İle Röportaj

Ayşe Hanım, öncelikle sizleri tanıyabilir miyiz?

Karaman Ermenek doğumluyum. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Biyolojik Bilimleri kazanarak İstanbul'a geldim.

Üniversiteyi bitirdikten sonra, Konya'da uluslararası bir ilaç firmasında Tıbbi Mümessil olarak çalışmaya başladım. Bir süre çalıştıktan sonra, İngilizce eğitimi almak üzere Avustralya'ya gittim. Burada İngilizce dil eğitiminin yanında Marketing, business management gibi çeşitli eğitimler aldım.

Ülkeme dönmek üzere yola çıktığım için, aklı hep ülkemdeydi. Bir buçuk yıl sonra döndüğümde yerel bir firmada ürün müdürü olarak işe başladım. Daha sonra farklı yerel ve uluslararası şirketlerde pazarlama müdürlüğü, ticari pazarlama müdürlüğü gibi rollerde çalıştım. Bu sırada İşletme yüksek lisans eğitimini tamamladım.

2015 yılında Nevaya Danışmanlık olarak kendi firmamı kurdum. Bu firmada, ilaç ve optik sektöründen firmalara pazarlama konusunda danışmanlık hizmeti veriyordum.

2018 yılında ise, kendi ilaç firmamı kurarak hem yerel hem yabancı üreticilerle; eklem içi enjeksiyon,

takviye edici gıda, kök hücre uygulamaları alanında çalışmaya başladım.

Sipariş : www.nevayastore.com

Şirketinizin kuruluş öyküsünden bahseder misiniz?

Sağlık sektörünün içerisinde bazı pozisyonlarda çalıştıktan sonra hem sektöre hem ülkeme

daha fazla katma değer sağlayabilmek adına kendi şirketimi kurdum. Danışmanlık şirketiyle başladığım bu yolda kendim dışında daha

fazla insanı sektöre kazandırmak ve yıllarca en çok arzu ettiğim şeyi yani istihdam sağlamayı başarabilmek için çalıştım ve emeklerimin karşılığında daha da büyüyüp Nevaya İlaç olarak yola devam ediyorum. Şuan da Kendi ekibimiz ve bayi ağımızla büyük bir çalışan potansiyeline sahibiz.

Ürünlerinizin kullanım alanlarından bahseder misiniz?

Ürünlerimiz özellikle ortopedi ve fiziktedavi alanlarında osteoartrit başta olmak üzere, nöropatik ağrı fibromiyalji, ödem gibi endikasyonların tedavisinde kullanılmaktadır. Eklem içi enjeksiyon ve gıda takviyeleri olarak ayrılmaktadır. Bunların dışında çalışma alanlarımızı genişleterek son dönemde pek çok hastalığın tedavisinde öenmli rol oynayan kök hücre tedavisi üzerine yoğunlaşıyoruz. 

son yıllarda gelişen teknoloji ve ülkemizde bu gelişmelere ayak uyduran laboratuvarlar sayesinde Kök Hücre Tedavisi, ve Exozom pek çok alanda, pek çok hastalığın tedavisinde kullanılmaya başlanmıştır. Bu alanda Avrupa'nın en büyük kordon kanı bankası olan Genkord ile çözüm ortaklığı yapmaktayız.

NEVAYA İLAÇ SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

Göktürk Merkez Mah. Camii Sokak No:14/16 Eyüp/ İSTANBUL

Telefon: 0212 322 03 33 • Mobile: 0551 398 03 28

nevayailac • www.nevayailac.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.08.2023 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24