Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti: "Hem sağlık hizmeti hem de bilimsel çalışmalar üretiyoruz"

30 yıllık sağlık sektörü deneyimi Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti

16 Temmuz 2021 Cuma 13:24
1225 Okunma
Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti: "Hem sağlık hizmeti hem de bilimsel çalışmalar üretiyoruz"

Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti 30 yıllık sağlık sektörü tecrübesini Vadistanbul’daki yeni hastaneyle üst düzey bir noktaya taşırken aynı zamanda özellikli ve teknolojik tıbbi hizmetler, hasta bakım hizmetleri, misafir hizmetleri ve otelcilik hizmetlerine yeni bir boyut getiriyor.

Hem sağlık hizmeti hem de bilimsel çalışmalar üretiyoruz

Üst düzey teknolojik yatırımlar ile etkin tanı ve tedavilerin hizmete sunulması, ihtisaslaşmış kliniklerin yapısı ve yetkin hekimlerin bu üst düzey teknolojiyi ve uygulamaları günlük pratiklerine sokmuş olmaları Liv Hospital’ı kısa bir sürede yalnızca Türkiye’den değil, farklı ülkelerden de birçok misafirin tercih ettiği sağlık kuruluşu haline getirdi. Ana odağımızda misafirlerimizi 360 derece multidisipliner bir yapı ile kucaklayan, kişiye özel ve bilimsel bir yaklaşım bulunuyor. Liv Hospital olarak sonuçlarımızı dünyanın alanındaki en iddialı merkezleri ile kıyaslayabilir düzeyde takip ediyoruz. Bir yandan üst düzey sağlık hizmeti üretirken, bir yandan da bilimsel çalışma ve araştırmalara imza atıyoruz.

Vadistanbul ile doğa içinde üst düzey yaklaşım

Liv Hospital 2013 yılında başlayan yolculuğumuz altıncı hastanemiz Liv Hospital Vadistanbul ile devam ediyor. Bilimsel çalışmalardan tanı ve tedavi süreçlerine, teknolojik alt yapıdan alanında uzman tecrübeli hekim kadrosuna kadar sağlık sektörüne üst düzey bir anlayış kazandırmayı hedefliyoruz. Sadece bölgeye değil, hazırlanan referans kliniklerle ulusal ve uluslararası tüm başvurular kabul ediliyor. Vadi İstanbul’un doğa içinde olması, ormanla bütünleşmesi ve bütün ana arterlere yakın olması misafirlere sağlayacağı en önemli değerler arasında yer alıyor.

Özellikli klinikler ile üst düzey hizmet

Alanında uzman ve akademik çalışmalar yapmış olan 150 hekimle hizmet vermeyi ve 250 yatak kapasitesine kadar büyümeyi hedefliyoruz. Özellikli robotik ve geleneksel böbrek nakli ve tüm robotik cerrahi uygulamalar, yetişkin ve pediatrik tüm kanser cerrahileri, yetişkin ve pediatrik kalp cerrahileri, üst düzey kalp sağlığı merkezi, ileri endoskopi merkezi, ileri uygulamalar, omurga merkezi ve sporcu sağlığı kliniği, inovatif işlemler yapan rehabilitasyon kliniği, hipofiz tümörleri kliniği, kök hücre başta olmak üzere birçok klinik ve tedavi yöntemleriyle fark yaratacağımıza inanıyoruz.

Yenidoğandan erişkine kalp sağlığı

Kalp ve damar hastalıkları konusunda tecrübeli, kardiyoloji ve kalp cerrahisi alanında önemli akademisyenlerden oluşan “Kalp Sağlığı Takımı” ile yenidoğandan erişkine kadar her yaş için uygulanabilecek en doğru tedaviye karar veriliyor.

Erkek sağlığı için “İleri Düzey Prostat Kliniği”

Erkek sağlığı için oluşturulan İleri Düzey Prostat Kliniği’nde ürolojik kanserler başta olmak üzere, ürolojinin tüm alanlarında, yüksek teknoloji ve modern tıp uygulamaları kullanılıyor. Prostat kanseri tanısında “Multiparametrik MR” ve MR’da tespit edilen şüpheli alanlardan hedefe yönelik biyopsi işlemi yapan “füzyon biyopsi”, tanı sonrası evreyi öğrenmek için PSMA PET/CT kullanılıyor. Tedavide ise daha az kaybı, daha az ağrı, daha iyi mesane kontrolü ve cinsel yaşama daha erken dönüş gibi pek çok avantaj sağlayan ve ileri teknolojik “robotik cerrahi”nin yanı sıra ameliyatsız yöntemler olan elektrik akımıyla “Nanoknife”, yüksek frekanslı ultrason enerjisiyle yapılan, idrar kaçırma veya cinsel fonksiyon bozukluğu gibi riskleri ortadan kaldıdran“HIFU” başarıyla uygulanıyor.

Çocuklara özel branşlarla hizmet

Liv Hospital Çocuk Kliniği özellikle üst branşlara göre hizmet veriyor. Çocuk nefroloji, çocuk romatoloji, çocuk kardiyoloji, çocuk beyin cerrahisi gibi alanında uzman hekimler çocuğa özel yaklaşım sunuyor. İleri teknolojik donanım ve özel deneyim gerektiren tedavi yöntemlerinin uygulandığı Çocuk Kliniği’nde; pediatrik yan dal ve cerrahi branşlarda özelleşmiş multidisipliner programlar, nadir ve kompleks hastalıklara özel yaklaşım, inovatif tedavi uygulamaları, çocuk ve aile dostu mekanlar, aile destek merkezleri (Pedagog, psikolog, sosyolog, hemşire), çocuk yaşam programları sunuluyor. Liv Hospital olarak dünyanın sayılı çocuk hastanelerinden biri olan Boston Children’s Hospital ile önemli bir işbirliğine de imza attık. Çocuk hastaneleri sıralamasında ABD’nin en iyi hastanesi olarak kabul edilen Boston Children’s Hospital özellikli, tanı konulması zor hastalığı olan çocukların tanı ve tedavileri için ikinci görüş hizmeti veriyor.

“Meme tümörü konseyi”yle tedaviye karar veriliyor

Liv Hospital Meme Sağlığı Kliniği’nde meme cerrahisinde onkolojik güvenlikten ödün vermeden hastanın hayat konforunu en üst düzeyde tutarak günlük hayata hızlı bir şekilde dönüş sağlanması amaçlanıyor. Tedaviye meme cerrahı, meme radyoloğu, patolog, nükleer tıp uzmanı, medikal onkolog, radyasyon onkoloğu, genetik uzmanı, plastik ve rekonstrüktif cerrah, psikiyatr, fizik tedavi uzmanından oluşan Meme Tümörü Konseyi’nde karar veriliyor.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 01.10.2021 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.