Emzirme Döneminiz Sadece Harika Anılar Bıraksın

Anne ve bebek cilt bakımına dair tüm ihtiyaçlara, en doğal ve etkin çözümlerle cevap veren Mustela, annelerin emzirme dönemlerinde yaşadığı problemlere çözüm sunmak amacıyla Yeni Göğüs Ucu Kremi’ni geliştirdi.

03 Şubat 2020 Pazartesi 09:30
1215 Okunma
Emzirme Döneminiz Sadece Harika Anılar Bıraksın

Emzirme, anne ile bebeği arasındaki yakın ilişkinin özel bir parçasıdır ve hem anne hem de bebek için bilinen sayısız faydası vardır. Emzirme döneminde anneler birçok sorunla karşı karşıya kalmaktadır.  Ağrılı ve çatlak meme başı en sık görülen problemlerin başında gelir.  Ağrılı ve çatlak meme başı nedeniyle hem anne ciddi acı çekmekte hem de bebeğini emzirmekte güçlük çekmektedir.

Anne ve çocuklarının yaşadığı bu sorunlar karşısında Mustela tarafından geliştirilen Göğüs Ucu Kremi; organik sertifikalı ve %100 doğal kökenli içeriğe sahip içerisinde organik zeytinyağı da bulunan sadece 6 içerikten oluşuyor. Mustela Göğüs Ucu Kremi lanolin, parfüm, alkol, paraben, fitalat ve fenoksietanol gibi tartışmalı ürünleri içermiyor.

Hassas göğüs uçlarını koruduğu, rahatsızlık hissini yatıştırdığı ve emzirmeden sonra göğüs ucunun yenilenmesine yardımcı olduğu klinik çalışmalarla kanıtlanmış olan Mustela Göğüs Ucu Kremi, aynı zamanda pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Durulama gerektirmeyen ürün 10 ml ve 30 ml seçenekleri ile Ocak ayından itibaren anlaşmalı eczanelerde.

İletişim:

Web: https://www.mustela.com.tr/

Instagram: mustelaturkiye

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.02.2020 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.