ThetaHealing-Reyhan İldaş

Reyhan İldaş Göktürk Dergisi ve www.gokturkdergisi.com okuyucuları için "ThetaHealng" başlıklı köşe yazısı ile sizlerle...

18 Temmuz 2019 Perşembe 11:33
1593 Okunma
ThetaHealing-Reyhan İldaş

Thetahealing ismini Theta beyin dalgalarından alır. Genelde gece uyurken, derin hipnoz sırasında ve evrendeki birliğin deneyimlendiği durumlar theta dalga boyunda gerçekleşir. Yani Theta hali çok derin bir gevşeme anıdır. Bu dalga boyunda iken bilinçaltı ile kolayca bağlantıya geçebiliriz ve böylece buradaki inançlarımızı, direkt olarak yaratıcı evrenden alınan yükleme ile değiştirebiliriz. İşte ben bu seviyede ThetaHealing® tekniğini uyguluyorum. Çok yumuşak bir haldir. Çocuklar 0-6 yaş aralığında Theta halindedirler. İnanılmaz derecede güçlü bir yöntem olan ThetaHealing®, aynı zamanda uygulanması çok kolay, çok yönlü bir çalışmadır. Neden ThetaHealing® i öğrendim çünkü çok hızlı sonuç alıyorsunuz. Eğer isterseniz ve kabul ettiğiniz taktirde yaşam döngünüzde hemen değişimler başlıyor. Hastalıklarla birebir iyileştirme gerçekleştiriyorsunuz. Theta, derin ve güçlü meditasyon ve dualarla evrendeki yaşam enerjisini kullanarak; bilinçaltı ve bilincinizdeki kısıtlanmış inançları değiştirebileceğiniz, vücudunuz içinde neler olduğunu görebileceğiniz, fiziksel ve duygusal duygular nasıl performe ettiğini izleyebileceğiniz, her türlü öğretilerin yükleyebileceğiniz, hayatınızda arzuladığınız her ne var ise yaratabileceğiniz bir yöntemdir. İnanılmaz derece güçlü, öğrenmesi kolay, çok yönlü bir tekniktir.

Devamını okumak için tıklayın=>ThetaHealing-Reyhan İldaş

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.07.2019 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24