Göktürk Dergisi okuyucuları için CocukluDunya.com'Da İndirim!

0-6 yaş çocuklarınızı tüm yönleriyle geliştiren akıllı sistem www.cocukludunya.com Premium Yıllık Paket üyeliği şimdi %20 indirimli! 

08 Kasım 2018 Perşembe 10:53
668 Okunma
Göktürk Dergisi okuyucuları için CocukluDunya.com'Da İndirim!

Göktürk Dergisi okuyucularına özel indirim kodunuzu hemen kullanın: cocuk101 

CocukluDunya.com'da neler var? 

•    Gelişim seviyesi belirleme sistemi 

Anne ve babalar bedensel, zihinsel, sosyal ve duygusal alanlarda hazırlanan soruları yanıtlayarak çocuklarının gelişim seviyesi hakkında tüm yönleri ile bilgi sahibi oluyor. 

•    Her çocuğa özel gelişim programı 

Her çocuğun gelişim seyri ve gelişiminin hızı farklıdır. Her çocuğa özel hazırlanan program sayesinde ebeveynler çocukları ile eğlenecekleri aktiviteler yaparken yeteneklerini tüm yönleriyle geliştirme fırsatı buluyorlar. 

•    Güvenilir uzman bilgisi

Eğitim Danışmanı ve Pedagog Prof. Dr. Norma Razon ve uzman ekibi tarafından hazırlanan akıllı sistem sayesinde anne babalar çocuklarının gelişimini güvenle destekleyebiliyor.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.