Cardi B’nin fırlattığı mikrofon rekor fiyata alıcı buldu

ABD'li rap şarkıcısı Cardi B'nin geçen ayki konserinde bir hayranına fırlattığı mikrofon, eBay açık arttırma sitesinde 99 bin 900 dolara satıldı.

10 Ağustos 2023 Perşembe 10:33
13558 Okunma
Cardi B’nin fırlattığı mikrofon rekor fiyata alıcı buldu

Cardi B, 29 Temmuz’da Las Vegas kentinde verdiği konser sırasında kendine içecek fırlatan hayranına sinirlenerek elindeki mikrofonu fırlatmış ve olay bir telefonun kamerasına yansıyarak sosyal medyada popüler olmuştu.

Bahsi geçen mikrofon, konserin bulunduğu mekana ses prodüksiyonu sağlayan şirketin sahibi tarafından eBay’de açık artırmayla satışa çıkartıldı.

Geçen ay magazin ve sanat dünyasının gündemine bomba gibi düşen mikrofon dün, 99 bin 900 dolara alıcı buldu. Açıklamada müzayedeye 122 kişinin katıldığı ve satıştan elde edilen gelirin bağış yapılacağı belirtildi.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24