Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen personelle bayramlaştı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen belediyenin yemekhanesinde düzenlenen programda personelin Kadir Gecesini ve bayramını kutladı.

07 Nisan 2024 Pazar 15:33
4576 Okunma
Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen personelle bayramlaştı

 Devir teslim töreniyle görevi devralan Başkan Özmen, kamuda devamlılığın esas olduğuna dikkat çekerek, “Belediye yönetimi olarak ve yönetimi temsil eden Belediye Başkanı olarak eşitlik, adalet ve hukuk ekseninde sizinle 5 yıl çalışacağımı bugünden bilmenizi isterim” dedi.

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, bayramlaşma programı için belediyenin yemekhanesinde personelle bir araya geldi. Mübarek bir gece olan Kadir Gecesi’nde, mübarek bir gün olan cuma gününde olduklarını hatırlatan Özmen, “Bu kadar maneviyatı olan Eyüpsultan’da, bu kadar maneviyatı yüksek bir günde, ayda ve gecede birlikte olmaktan, bayramınızı kutlamak vesilesiyle burada olmaktan çok mutluyum. Öncelikle şunu tekrar vurgulayayım, Devlette devamlılık esastır. Beni tanıyan bütün arkadaşlarım bilir, 2019 yılında İGDAŞ’ı devraldığımda 5 bin çalışanımız vardı. Bütün arkadaşlarımla beraber aynı heyecanla, aynı samimiyetle, aynı iyi niyetle işimizi dün ve bugün arasında hiçbir fark olmayacak şekilde aynı düzenle yönettik, yürüttük. Çünkü birincisi kamuda devamlılık esas ve ikincisi hepimiz kamu görevlisiyiz” diye konuştu.

“BİZİM İŞİMİZ EYÜPSULTAN’A VE İSTANBUL’A HİZMET”

“Dolayısıyla bizim işimiz Eyüpsultan’a ve İstanbul’a hizmet” diyen Başkan Özmen, “Bizim işimiz annelere, babalara, bebeklere, çocuklara, gençlere, kadınlara, erkeklere, yaş almışlara hiçbir ayrım gözetmeksizin her kese eşit hizmet etmek. Bu hizmeti yurttaşlarımıza yapmakla nasıl mükellefsek, belediye yönetimi olarak ve yönetimi temsil eden Belediye Başkanı olarak eşitlik, adalet ve hukuk ekseninde sizinle 5 yıl çalışacağımı bugünden bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

“TEK BİR PUSULAMIZ VAR HAK, ADALET”

Dün ile bugün arasında hiç bir fark olmayacağını da vurgulayan Özmen şunları söyledi: “Biz hepimiz birlikte, iyilikle, samimiyetle, dürüstlükle çalışacağız. Tek bir pusulamız var haktır, adalettir. Adalet, hukuk, hak, eşitlik dışında hiçbir pusulam olmadı. Sizlerle beraber de Eyüpsultan’a hizmet ederken aynı pusulayla hizmet edeceğiz. Benim bundan yana, sizden yana hiçbir tereddüdüm yok. Sizin de benden yana hiç bir tereddüdünüz olmasın. Bunu çok gönülden, kalpten söylüyorum.”

“BERABER ÇALIŞACAĞIZ BERABER BAŞARACAĞIZ”

Personele takım oldukları vurgusu yapan Başkan Özmen şöyle devam etti: “Ben Eyüpsultanlı bir yurttaş olarak bu takımın içindeydim. Sizden hizmet alıyordum. Bu gün sizinle beraber tüm Eyüpsultan’a hizmet edecek o kadronun içerisinde sizinle beraberim. Amacımız tek Eyüpsultan’a hizmet etmek. Beraber çalışacağız, beraber başarmaya devam edeceğiz. Ben hepinizin Kadir gecesini, gelecek mübarek bayramını kutluyorum. Güzel bir bayram geçirelim inşallah. Ondan sonra da Eyüpsultan’a 5 yıl hep birlikte, el ele, kalpten, samimiyetle hizmet etmeye devam edelim.”

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24