Göktürk İşitme Göktürk'te Hizmetinizde!

Göktürk İşitme Cihazları ve Odyoloji Merkezi hayatınıza konfor ve kalite katmak için hizmete başladı.

02 Ekim 2023 Pazartesi 11:17
3631 Okunma
Göktürk İşitme Göktürk'te Hizmetinizde!

Göktürk İşitme Cihazları olarak çıktıkları bu yolda “kaliteli ve doğru hizmet ” misyonu ve işitme sağlığı konusunda uzman, odyolog kadrosu ile sizlere daha iyi bir hizmet vermeyi hedeflyor. Kliniğin de ki işlemleri Odyolog Onur Esen tarafından takip edilir. Gerekli işitme değerlendirmelerinizi yaparak çıkan sonuca göre sizleri detaylıca bilgilendirir ve gerekli işlemleri büyük bir titizlikle uygular.

ODYOLOG ONUR ESEN KİMDİR? 

Kendisini sizler için anlattı;

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki sağlık meslek lisesi hemşirelik bölümü mezunuyum. Kendi isteğim ve rızam ile İstanbul Aydın Üniversitesi Odyometri bölümünü seçtim. Bu bölümü başarıyla tamamladıktan hemen sonra ise Biruni Üniversitesi Odyoloji alanına, DGS(Dikey Geçiş Sınavı) sınavında başarılı olarak geçiş yapma hakkını kazandım. Okuduğum okullardan edindiğim bilgileri de mezun olmadan başladığım gönüllü staj zamanlarımda uygulama fırsatım oldu. Hemen mezun olduktan sonra da SİSER firmasında göreve başladım. Şubelerde çalıştığım 7 aylık süreç sonunda ise Ear-Technic firmasında Marmara Bölge Satış ve Eğitim Müdürü görevine yükseldim. Bu süreçte çeşitli işitme merkezlerine ve çeşitli kongrelerde öğrencilere eğitimler verdik. Yaklaşık 2.5 yıllık süreç sonunda ise hayallerimizin peşinden gitmek adına ani bir karar ile işimden dostane bir şekilde ayrılarak Göktürk İşitme Cihazları Merkezini kurdum. Burada ki misyonum her ne olursa olsun kaliteden ve doğru hizmeti her danışan insana sunmak ve uygulamak diyebilirim. Kendi vizyonumdan öte kliniğimizin vizyonu ise İstanbul’da ve sonra Türkiye’de seçkin bir odyoloji kliniği olarak tüm bize danışan insanlara destek olabilmek ve hayatlarına pozitif anlamda dokunabilmektir.

HİZMETLERİMİZ NELERDİR?

İşitme sağlığı üzerine hemen hemen her konuda hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda sadece işitme cihazı satışı ve uygulamasının dışında biz custom yanı kişiye özel kulak tıkaçları, müzisyenlerimiz ve sanatçılarımız için custom in Ear Monitor kulaklıklar, kulak çınlaması (Tinnitus) testini ve terapisini yaptığımız gibi bireysel işitme testlerini de kliniğimizde olması gereken profesyonel bir şekilde uyguluyoruz. Çok yakında diğer odyolojik test ekipmanları ile de kliniğimize eklemeler yapacağız. En büyük amacımız, gelen hasta işitme sağlığı üzerine her konuda istediğini burada bulması ve o hizmeti profesyonel bir şekilde almasıdır. Aslında biz bir işitme merkezinden daha öte odyoloji kliniğiyiz. Bu kapsamda kliniğimizde, yukarıda bahsettiğimiz hizmetlerimizi profesyonel bir bakış açısıyla uyguluyoruz. Özellikle de kulak çınlaması (Tinnitus) olan hastalarımızı kliniğimize bekleriz.

PEKİ NEDEN BİZ?

Başta da bahsettiğimiz gibi amacımız olması gereken kaliteli ve doğru hizmeti sağlayabilmektir. Bu amaçla bize danışan her bir hastamıza sırasıyla otoskopik muayene ve akabinde saf ses işitme testi yaparak genel işitme değerlendirmesini yapıyoruz. Bu veriler ışığında da anormal bir durum saptanmışsa alanında uzman bir KBB hekimine danışmasını ya da işitme kaybı saptanmışsa da kendisine objektif bir uygulama olan REM testi eşliğinde işitme cihazı uygulamasını yapıyoruz. Bu kapsamda alanında uzman bir odyolog olarak sizlere profesyonel bir şekilde destek olmak başlıca amacımız olması bile “neden biz?” sorusunun cevabı sayılabilir.

Sizleri de bu deneyime davet ediyoruz.

“SESLERİN DEĞERİNİ BİL, YAŞAMIN RİTMİNİ YAKALA!”

Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Bizlere aşağıda ki sosyal medya hesaplarımızdan ve internet sitemizden ulaşabildiğiniz gibi sabit hattımızdan ve cep telefonumuzdan da ulaşabilirsiniz.

Mesai saatlerimiz ise;

Pazartesi - Cuma (09.00-18.30)

Cumartesi (09.00-16.30)

Kliniğimize gelmeden önce arayarak randevu almayı unutmayınız.

İletişim

0212 322 91 52 / 0530 383 75 10  

www.gokturkisitme.com.tr

@gokturkisitme

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi Belediye Caddesi No:16/5

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 06.02.2024 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24