Dekante Akşamlarınızı Güzelleştirmeye Devam Ediyor!

Geniş ve özenle seçilmiş şarap ve viski çeşitlerinden oluşan envanteri ile, sizi de yepyeni tatlar keşfetmeye davet ediyorlar.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 10:30
2174 Okunma
Dekante Akşamlarınızı Güzelleştirmeye Devam Ediyor!

Kadehte servis edilen yüzden fazla çeşitte temel uluslararası ve lokal üzümler, farklı terrior’ları yansıtan farklı tatlar ve kokular, şaraplar sizi bekliyor. Her ülkeden ve her bölgeden malt ve bourbon viskiler ve mevsimine uygun kokteyler size çok özel seçenekler sunuyor.

İyi bir şarabın hakkını ancak iyi bir yemek menüsü verir. Arca Şef tarafından hazırlanan ve Sous Vide tekniği ile pişirilen yemekler, taze ve mevsimlik lezzetlerle karşınızda.

Fransız tereyağı ile yapılan kruvasanlar, özel mera etiyle hazırlanmış şarküteri ürünler ve artisan peynirleri menüdeki sürprizlerden sadece birkaçı.

Sizde geniş ve ayrıcalıklı seçeneklerin tadını çıkarın.

Adres: Mimar Sinan Mahallesi İstanbul Caddesi No:26/1A Göktürk/Eyüp

Telefon: 0212 803 77 72

instagram: dekantewinebar

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24