Comfort Batı Moda Shoes

Batı Moda Ayakkabı, İstanbul’da mevcut olan 2700 m2’lik fabrikasında ürettiği tamamı deri ayakkabıları, bir Türk markası olarak dünya pazarına ihraç etmektedir. Batı Moda Ayakkabı’nın genel merkezi İstanbul'da olup, Avusturya ve Ukrayna’daki ofislerinde de faaliyet göstermektedir.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 10:28
879 Okunma
Comfort Batı Moda Shoes

Șirketimiz, yılda 2.000.000 çiftten fazla ayakkabı üretimi ile dünya çapında 35'ten fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Șirketimiz özel üretim alanı ve yüksek üretim teknolojisi sayesinde doğru ve güvenli teslimat süresini garanti altına alınmıștır. Batı Moda Ayakkabı, yakın ișbirliğine dayalı, karșılıklı güven veren ve müșteri-tedarikçi ilișkileri söz konusu olduğunda uzun vadeli bir ișbirliği hedefleyen, değer yargılarında güven ve dürüstlüğe öncelik veren Türkiye’nin önde gelen üretici ve ihracatçı șirketlerinden biridir. Șirketimiz tasarım sürecinden ayakkabının raf ile bulușmasına kadar tüm tedarik zinciri boyunca, müșterinin ihtiyaçlarını karșılayabilmeyi kendine görev edinmiștir. Tasarım, satıș, üretim, lojistik, ürün planlaması, stok analizlerinden koleksiyon ve satın alma tavsiyelerine kadar mükemmel müșteri hizmetleri sunabilmek, Batı Moda Ayakkabı’nın öncelikli hedeflerindendir. değer yargılarında güven ve dürüstlüğe öncelik veren Türkiye’nin önde gelen üretici ve ihracatçı șirketlerinden biridir. Șirketimiz tasarım sürecinden ayakkabının raf ile bulușmasına kadar tüm tedarik zinciri boyunca, müșterinin ihtiyaçlarını karșılayabilmeyi kendine görev edinmiștir. Tasarım, satıș, üretim, lojistik, ürün planlaması, stok analizlerinden koleksiyon ve satın alma tavsiyelerine kadar mükemmel müșteri hizmetleri sunabilmek, Batı Moda Ayakkabı’nın öncelikli hedeflerindendir.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.08.2021 16:08
Anahtar Kelimeler:
BatımodaShoes
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24