Bodega'dan Kağan Bey ile Röportaj

Kağan Bey ile Bodega ve Bodega'nın planları hakkında gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajımızı sizlerle paylaşmak isteriz.

12 Ocak 2022 Çarşamba 10:46
779 Okunma
Bodega'dan Kağan Bey ile Röportaj

Kağan Bey, kendinizden bahsedebilir misiniz?

(What Can I Do) - ( Ne Yapabilirim) ilk hedefimiz her zaman farkındalığımızı ortaya koymak olmuştur.

Yapılmamışı yapmak, görülmemişi göstermek adeta benim için bir hayat felsefesi haline gelmiştir.

Şirket kuruluşunuzu ne zaman yaptınız ve başlangıç hikâyesi nedir?

Şirket kuruluşu 2011 yılında yapılmıştır. Daha farklı sektörlerde marka yaratarak üretim sürecimiz devam etmiştir. Piyasa araştırması sonucu dünyada yapılmamış bir konsept ve dizayn ile aynı zamanda puro sevgisiyle birleşince Bodega markası ortaya çıkarılmıştır. Sektöre görseli ile göz kamaştıran kalitesi ile insanları memnun eden bir ürün ortaya çıktı.

Şirket ismi ile ilgili (ANLAM – HİKAYE )

Markanın hikâyesi oldukça samimidir. Bir gün vadi İstanbul’ da dost meclisi oturup muhabbet ederken değerli dostlarım Özcan ve Serkan abi ile marka oluşturmadan bahsediyorduk. Ben kendi markalarımı anlattıktan sonra Özcan restaurant olabilecek markaları saymaya başladı. Ve bodega ismini zikretti. Kulağa o kadar  çok hoş ağza o kadar çok tok oturuyordu ki  bodega markası aklımda kaldı. Akşam eve gittiğimde Özcan dostuma telefon açıp bodega markasını kullanmak istediğimi dile getirdim. Ve kendiside sağ olsun tüm samimiyetiyle tabi ki abi ne demek dedi ve konuşmayı sonlandırdık. Bodega markasının doğuşu böylelikle gerçekleşmiş oldu.

BODEGA ile Premium Bir Deneyim Sizleri Bekliyor!

Şuanda kaç kişilik ekibiniz var?

Çalışkan, dürüst, karşılıklı güven ve saygıya dayanan 36 kişiden oluşan ekibimizle adeta bir takım oyuncusuyuz.

Yapmış olduğunuz işten tam olarak bize bahseder misiniz?

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ve hizmet anlayışımızdan ödün vermeden bodega markası adı altında iç ve dış pazarlarda satışlarımızı gerçekleştiriyoruz.

Ürünleriniz hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?

Bodega butane gaz 300 ml – 100 ml olarak iki farklı boyutta pazara sunulmuştur. 300 ml ürünümüz evde, ofiste, kapalı ortamlarda kullanılması için dizayn edilmiştir. 100 ml ürün ise seyahat boyu olup kolayca taşınabilmesi için dizayn edilmiştir.

Firmanızın ilerideki hedeflerinden bahseder misiniz?

Bodega markasını yerli üretim olarak bir dünya markası haline getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 12.01.2022 17:19