ALANDAN TASARRUF ETTİREN 5 YARATICI FİKİR

Evinizi her bölümünde, salondan banyoya, mutfaktan, yatak odasına tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek alana her zaman ihtiyaç duyulur. Bu sebepten özellikle sınırlı metrekarelere sahip iseniz, her alanı ve boşluğu da maksimumda kullanmak zorunlu bir hal alıyor. Kıyafetler, kitaplar, mutfak aletleri, oyuncaklar, kişisel bakım malzemeleri ve tüm ıvır zıvırlar için her zaman yeterli depolama alanları yaratılmak zorunda. Aynı zamanda konforu sağlayacak, hobilerin gerçekleştirilmesi için de ekstra alanlara gereksinim duyarız.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 10:36
576 Okunma
ALANDAN TASARRUF ETTİREN  5 YARATICI FİKİR

Daha fazla alan için genellikle mobilyalarla çözüm aranılır. Doğal olarak mobilya tasarımcılarının ve tasarımlarının sunduğu tüm avantajları kullanmak isteriz. Özellikle kompakt ve çok fonksiyonlu mobilyalar, işinizi kolaylaştırır. Evinizdeki potansiyeli gözden geçirip neler yapılabileceği konusunda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Örneğin; merdiven altı, duvar boşlukları, yatak altları, kapıların üzeri, dolap içleri, atıl durumda olan tüm boşlukları kullanabilirsiniz. Alandan tasarruf etmek için duvarlarınızı da cömertçe kullanabilirsiniz. Öncelikle neye ihtiyacınız olduğunu tespit edip, evinizde keşfe çıkmanız yeterli. Aşağıda sizinle paylaştığımız alandan tasarruf ettiren 5 yaratıcı fikir ile siz de evinizde daha fazla yer açabilirsiniz. 1. Yatak odası duvarlarına dolap yaparak alandan tasarruf edin, özellikle yatak başınızın olduğu duvarı daha efektif kullanmak her zaman sizin elinizde. 2. Merdivenlere raf çözümü size çok yer kazandıracak bir fikir. Merdiven altı veya basamaklarını bunun için kullanabilirsiniz. 3. Merdiven altında kendinize bir dinlenme alanı veya çalışma alanı yaratıp ciddi anlamda yer tasarrufu sağlayabilirsiniz. 4. Mutfakta yeterli alan olmasa da, bir masaya her zaman ihtiyaç vardır. Çekmece içine saklanan katlanır bir masa ihtiyacınız olanı size sunacaktır. 5. Özellikle çocuk odaları için, alandan tasarruf için yatak altlarını olabildiğince çok kullanın, bu alanları çekmece veya bir çalışma masası olarak değerlendirebilirsiniz. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.08.2021 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24